Aralık 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Aralık 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Kasım ayı sona erdiğine göre, bir Xbox Live Gold abonesi iseniz Aralık ayı oyunlarını merak ediyorsunuzdur. Microsoft, Aralık’ın ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 oyunlarını tanıtarak bu soruyu yanıtladı. İşte Aralık ayı boyunca belirli zamanlarda ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunlar.

Aralık ayı boyunca, Xbox One sahiplerini bir dizi bulmaca odasında yakalayan birinci şahıs oyunu QUBE 2‘yi elde edebilirsiniz. Herhangi bir alandaki çıkışı bulmak için, her biri farklı bir yetenek kazandıran çeşitli renk bloklarıyla etkileşime girmelisiniz. En nihayetinde birçok bilmecenin birini çözdükten sonra neşe içinde sizi heyecanlandıracak harika bir bulmaca oyunudur.

16 Aralık-15 Ocak arası Never Alone ücretsizdir. Alaska’nın Iñupiat halkının gerçek yaşam geleneklerini ve halk hikâyelerini içine alan bir yan kaydırma bulmaca platformcu oyunudur. Xbox One sahipleri, şu an ile 15 Aralık arasında ücretsiz olan arcade tarzı sonsuz bir uçuş oyun olan Race the Sun‘ı da alabilirler.

Xbox 360’ta, 1-15 Aralık arasında bir aksiyon RPG olan Dragon Age II alabilirsiniz. Oyun güçlü bir izlenim bırakıyor, sizi başka bir eğlence arayışı, buluşacak başka bir karakter ve öldürecek başka bir canavarın vaatiyle çekiyor. Aralık’ın son oyunu, orijinal Xbox’dan 2005 yılının nişancısı Mercenaries: Playground of Destruction. 16-31 Aralık’ta mevcut olacak. Her iki oyun Xbox One’da geriye dönük uyumludur.

Aralık 2018 Oyunları

Xbox One
 – QUBE 2 (Aralık 1-31)
 – Never Alone (Aralık 16-Ocak 15)
 – Race the Sun (Kasım 16-Aralık 15)

Xbox 360
 – Dragon Age II (Aralık 1-15)
 – Mercenaries: Playground of Destruction (Aralık 16-31)