Aralık Ayında The Sims 4’e 100 Yeni Ten Rengi Eklenecek

Aralık Ayında The Sims 4’e 100 Yeni Ten Rengi Eklenecek

6 Ekim'de The Sims 4'ün temel sürümü için bir güncelleme PC'de yayınlanmıştı. Güncelleme ile Simlerin yüzlerindeki çizgiler ve renk değişimleri düzeltilmiş, iki saç stili yenilenmişti. Bu değişiklikler hala 10 Kasım'da konsol çıkışlarını bekliyor. Ancak içerik oluşturucular, yaptıkları iyileştirmelerin sadece başlangıç olduğunu ve 8 Aralık için planlanan bir sonraki güncellemenin ayrıntılarını paylaştıklarını bize garanti ediyorlar.

Aralık güncellemesi, kaydırıcıyla istediğimiz şekilde değiştirilebilen 100'den fazla yeni ten rengi sağlayacak. Bronzlaşma ve yanma kalitesi dahil olmak üzere cilt görünümünü iyileştirmek için sıkıştırma geliştirmeleri de eklenecek.

Hepsi bu değil. Yeni güncellemeyle karakterlerin makyajlarını da değiştirebileceğiz. Ton, parlaklık, şeffaflık ve renk doygunluğunu ayarlamak için dört kaydırıcı eklenecek. Bu sayede karakterin makyajının ten rengine mükemmel bir şekilde uymasını sağlayabileceğiz.

İkisi çocuklar için olmak üzere üç yeni saç modeli de geliştirilecek. Yaratıcılar, The Sims 4 ile çok ilgilendiklerini ve oyunu sürekli geliştirmek istediklerini vurguluyorlar.