Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura Sistem Gereksinimleri

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura Sistem Gereksinimleri

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura 2001 yılında Troika Games tarafından geliştirilen ve Sierra Entertainment tarafından yayınlanan bir rol yapma video oyunudur. NPD Intelect’in en çok satan listesinde dördüncü sırada yer alan Troika’nın ilk oyunu ve ayrıca en çok satan oyunuydu. 234.000’den fazla sattı ve 8.8 milyon dolar gelir elde etti.

Hikaye, sanayi devrimi sürecinde olan bir fantezi Arcanum kıtasında gerçekleşir. Hikaye, kahramanın tek kurtulan olduğu zeplin IFS Zephyr’ın kazasıyla başlar. Oyun izometrik bir perspektif kullanıyor ve kahramanın engellenmeden geçebileceği açık bir oyun dünyasına sahiptir.

Arcanum‘da oyun oynamak, oyun dünyasında seyahat etmek, yerleri ziyaret etmek ve tipik olarak gerçek zamanlı olarak yerel sakinlerle etkileşim kurmaktan ibarettir. Bazen, sakinler çeşitli görevlerde oyuncunun yardımını isteyecektir. Oyuncu; özel eşyalar, deneyim puanları veya yeni takipçiler elde etmek için olayı çözmeyi seçebilir. Birçok görev oyuncuya, oyun tarzına bağlı olarak, savaş, ikna, tövbe veya rüşvet içeren çoklu çözümler sunar. Sonuç olarak, oyuncular düşmanca rakiplerle karşılaşırlar (eğer bu tür karşılaşmalar gizli veya diplomasi kullanılarak önlenmezse), bu durumda oyuncu ve oyuncular gerçek zamanlı ya da sıra tabanlı olabilirler.

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8
 – İşlemci: 1.0 GHz
 – Bellek: 256 MB RAM
 – Ekran Kartı: DirectX 7 3D Card Uyumlu
 – DirectX: Sürüm 7.0
 – Depolama: 1200 MB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
 – İşlemci: 1.4 GHz
 – Bellek: 512 MB RAM
 – Ekran Kartı: DirectX 9 3D Card Uyumlu
 – DirectX: Sürüm 9.0
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu