Arkadaşlar, Birkaç Kötü ve Yetenekler: Yeni Tomb Raider Hakkında Daha Fazla Detay Açığa Çıktı

Arkadaşlar, Birkaç Kötü ve Yetenekler: Yeni Tomb Raider Hakkında Daha Fazla Detay Açığa Çıktı

Son günlerde bir sızıntı, yeni Tomb Raider oyununun ana olay örgüsünü ve diğer ayrıntılarını paylaştı. Bu sızıntı projesi burada bitmiyor, bugün oyunla ilgili daha fazla merak uyandıran detay ortaya çıktı. Lara Croft’un maceralarının bir sonraki bölümü, türüne karşı alışılmışın dışında bir yaklaşım sergileyerek birçok hayranı şaşırtabilir ve bununla birlikte şimdiye kadar serideki en büyük bölüm olabilir.

Bu kez oyun hakkında yeni bilgileri paylaşan GregoryFelipeEF, iddiaya göre bunları erken bir test oyuncusundan aldı. Onun sözlerinin gerçekliğini kontrol etmek mümkün değil, ancak mesajları V-Scooper adında başka bir sızıntının yayınlamasından çok önce ortaya çıktı ve kısmen de olsa bir sonraki Tomb Raider hakkında daha fazla bilgi veriyor.

Buna göre, GregoryFelipeEF’e göre, yeni Tomb Raider’ın olayları gerçekten de Hindistan’ı ve kültürünü hatırlatan bir bölgede gelişiyor. Lara Croft, yakın zamandaki bir felaketin imparator Ashoka’nın zamanlarından kalma eski kalıntılar hakkında birçok sırrı ortaya çıkardığını keşfeder. Kahramanımız geçmişin artefaktlarını korumaya çalışıyor ancak karşısına yalnız başına başa çıkamayacağı gizemli bir örgüt çıkıyor.

Yeni oyunda 4 farklı oyun arkadaşını kullanma fırsatı olacak, bunlar benzersiz yetenek setlerine sahip olacaklar. Oyunda keşfedilecek ek lokasyonlarla açık dünya da bulunacak. Geçmek için beş kötü adamı alt etmek gerekecek, bunlar örgütü yönetiyor. Yeni Tomb Raider, bu seride daha önce görülmeyen birçok farklı türü bir araya getirecek. Savaşta, öne sürülen arkadaşların yanı sıra karaktere gelişmiş beceri sistemi de yardımcı olacak. Lara’nın bazı yetenekleri, elde ettiği bazı artefaktlardan kaynaklanan büyüler gibi daha çok hatırlatacaktır.