Artık Anthem VIP Demo İndirilebilir

Artık Anthem VIP Demo İndirilebilir

Anthem VIP Demo

Anthem VIP Demo

Anthem, BioWare’den yaklaşmakta olan paylaşılan bir dünya üçüncü şahıs nişancı oyunudur. BioWare, Dragon Age ve Mass Effect gibi ünlü markaların arkasındaki stüdyo. Anthem’in 22 Şubat 2019’da başlaması bekleniyor. Ancak bu geliştiricinin proje hakkında yeni ayrıntılar yayınlamasını engellemedi.

Bu noktada, oyunun çeşitli kişiselleştirme seçeneklerini ve hikayesini hepiniz biliyor olsanız da 25 Ocak’taki oyunu deneyimlemek için yerinizi alabilirsiniz. Üç gün boyunca özel bir “VIP Demo” düzenleniyor. Ancak, EA Access’e abone olmanız veya oyunu erken oynamak için ön sipariş vermeniz gerekir. VIP Demosu, bu durumu doğrulamak için EA Hesabınıza giriş yapmanızı gerektirir. Herkes 23 GB boyutundaki dosyayı Xbox One X’e indirebilir, ama herkes oynatamaz. Şubat ayının başlarında piyasaya sürülecek başka bir demo olacak, bu yüzden oyunu tekrar denemek istiyorsanız indirme işlemini silmeyin.

Yapılan açıklama; “VIP Demosu, Anthem’in başlamasından birkaç hafta önce 25 Ocak ile 27 Ocak arasında gerçekleşecek… VIP Demo’yu denemek için Origin Access’e veya EA Access’e katılın. VIP Demo’nun bir parçası olarak, ilk oynadığınızı göstermek için özel bir oyun içi eşya alacaksınız. Bir Origin Access veya EA Access abonesiyseniz veya Origin, Xbox Store veya PlayStation Store’da dijital olarak önceden giriş yaptıysanız, VIP Demo’ya otomatik olarak kaydoldunuz ve bir koda ihtiyacınız yok. Eğer Anthem’i herhangi bir perakendeci aracılığıyla önceden sipariş ettiyseniz, VIP Demosuna erişmek için bir koda ihtiyacınız olacak… EA Hesabınız ile Anthem Demosuna giriş yapın.” şeklinde.

Umarız oyun Şubat ayında yayınlandığında gösterişli bir deneyim olacaktır. Tabii bunu sadece zaman söyleyecektir. Mass Effect: Andromeda‘nın nasıl ortaya çıktığı göz önüne alındığında, pek çok oyuncu şüpheci. Demoyu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Anthem VIP Demo İndir