Sekiro Yaması Bugün Geliyor

Sekiro Yaması Bugün Geliyor

Sekiro: Shadows Die Twice Yama

Sekiro: Shadows Die Twice Yama

Bugün ilerleyen saatlerde Sekiro: Shadows Die Twice için bir yama geliyor. PC ve konsollar arasında bazı istikrar ve performans sorunlarını doğal olarak ele alırken, belirli dövüş sanatlarının maliyetine yaptığı değişiklikler ve Shinobi protez araçları kesinlikle en çok dikkat çekecek olanlardır.

Elbette düzeltilmiş hatalar var. Özellikle kötü olanı, oyun çöktüğünde PC’nin kayıtlı dosyalarının bozulmasına neden olan hataydı. FromSoft neyse ki bunun halledildiğini söylüyor. Geliştirici ayrıca, kontrolleri yeniden yapılandırdıktan sonra belirli eylemlerin gerçekleştirilmesini önleyen bir sorunu da çözdü. Özellikle de özel haritalanmış kontrol planlarını tercih eden veya kullanan bir oyuncuysanız.

Başka bir düzeltme ise, “maddi eşya elde edememe veya daha fazla ilerleme kaydedememe ile sonuçlanabilecek beklenmeyen alanlar” ile ilgilidir.

Fakat en önemli değişiklikler, Spirit Emblem’in çeşitli protez araçlara ve dövüş sanatlarına maliyetinin artmasıdır. FromSoft yalnızca maliyeti “ayarladığını” söylese de asıl fikir, oyuncuları “yaklaşım çeşitliliği” kullanmaya ya da başka bir deyişle, bir kaç ana beceri lehine çoğunlukla görmezden geldikleri araçları kullanmaya teşvik etmek.

Bu oyunlardaki her türlü sarf malzemesini biriktirme eğiliminde olan oyuncular için, kullanımı daha ucuz hale getiren herhangi bir şey kesinlikle iyi bir haber. Sekiro sitesinde buradan 1.03 versiyonunun tam yama notlarına bakabilirsiniz.