Artık Houseparty Aracılığıyla Fortnite'da Görüntülü Sohbet Edebilirsiniz

Artık Houseparty Aracılığıyla Fortnite'da Görüntülü Sohbet Edebilirsiniz

Epic Games, Houseparty uygulamasını 2019'da satın almıştı ve şimdi şirket bunun Fortnite'ı nasıl olumlu yönde etkileyeceğini nihayet açıkladı. Oyuncular artık, bu uygulama sayesinde artık Fornite'da sesli sohbet edebilir ve battle royale oyununa başka bir sosyal bağlılık detayı ekleyebilecek.

Görüntülü sohbet uyumluluğu güncellemesi geçtiğimiz gün yayınlandı ve oyuncuların oyun için etkinliklerin keyfini çıkarmasına ve Victory Royale deneyimine bu çevrimiçi deneyimi oynarken daha da sosyal olma şansı veriyor. Oyun içi konserler, sezon sonu özel etkinlikleri ve basit koşma ve top atışlarının ötesinde çok daha fazla bileşenle bu ek bileşen, topluluğu başka bir şekilde bir araya getiriyor.

Epic Games'e göre Houseparty görüntülü sohbet, PlayStation 5, PlayStation 4 ve uygulamanın yüklü olduğu bir iOS veya Android mobil cihaza sahip PC oynatıcıları için mevcut olacak. Uygulama aktif hale geldiğinde ve Epic Games hesabı buna bağlandığında, görüntülü sohbet partisine başlayabilirsiniz.

Nasıl kullanabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır: 

  1. Houseparty'yi iOS veya Android'de açın ve Ayarlar veya TV simgesi aracılığıyla Fortnite'a Bağlanın.
  2. Arkadaşlarınıza normalde yaptığınız gibi katılın veya onları size katılmaya davet edin
  3. Fortnite'ı bir PC veya PlayStation'da çalıştırın
  4. Oynarken arkadaşlarınızla konuşmaya devam edin

Bu yeni sosyal uzantıya katılanlar için, Epic Games hesabını Houseparty ile ilişkilendirmek, yukarıda görülebilen özel bir Rainbow Fog Wrap'ın da kilidini açacaktır. 

Houseparty entegrasyonu henüz tüm platformlarda mevcut olmadığından Epic, yukarıdaki paketle ilgilenen oyunculara bunu kazanmanın başka bir yolunu sunuyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Houseparty görüntülü sohbetinin tüm platformlarda kullanılamadığını biliyoruz, bu nedenle size Rainbow Fog Wrap'ı almanın başka bir yolunu sunuyoruz. 20 Kasım ve 26 Kasım tarihleri arasında arkadaşlarınızla beş Fortnite maçı oynarsanız, finali 4 Aralık 2020'ye kadar alacaksınız. “

Epic Games'in son blog gönderisiyle Fortnite'ta sesli sohbet hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz