Artık sadece Netflix’te değil. Valiant Hearts: Coming Home, konsollar ve PC için piyasaya sürüldü.

Artık sadece Netflix’te değil. Valiant Hearts: Coming Home, konsollar ve PC için piyasaya sürüldü.


Valiant Hearts: Coming Home oyuncuları, savaşın dehşetleri karşısında kahramanlık, fedakarlık ve insanlık direnci dolu bir dünyaya taşıyor. Olaylar Valiant Hearts: The Great War’dan sonra gelişir ve bu sefer hikaye yeni karakterlerle tamamlanır, her biri anlatıda benzersiz bir rol oynar.

Oyuncular, hikaye boyunca kesişen dört kahramanın rolünü üstlenecekler. Cesur Freddie’nin kardeşi James, ünlü “Harlem Hellfighters” hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Bu cesur askerlerle omuz omuza savaşacak ve kahramanlıklarını ve fedakarlıklarını öğreneceksiniz.

Gizemli George, parlak ve hünerli bir pilot olarak, sizlere Kuşbakışı yardım etme şansı tanır. Yerde gelişen kaosu izleyecek ve savaşın seyrini değiştirebilecek hava savaşlarına katılacaksınız.

Tecrübeli bir dalgıç olan Ernst, isteksizce muazzam bir savaşa sürüklenirken, savaşın başka bir yönünü size gösterecektir. Onun hikayesi aracılığıyla, güçlülerin oyunlarındaki piyon haline gelen sıradan insanları ve insan olmayan koşullar altında insanlıklarını korumaya çalıştıklarını göreceksiniz.

Ve elbette, zorluklar karşısında yılmadan hayatları kurtarmaya çalışan Anna ile tekrar karşılaşacaksınız. Onunla birlikte yaralı ve zarar görmüşlere yardım ederken, savaşta merhamet ve acıma göstereceksiniz.

Oyun boyunca dikkat ve zeka gerektiren çeşitli bulmacaları çözeceksiniz. Düşmanın arasında gizlice dolaşarak kurnazlık ve taktik kullanacaksınız. Hava savaşlarında hızlı reaksiyon ve karar verme becerisi gerekecek. Ve sessiz anlarda yaralıları tedavi edebilecek ve hatta müzik aletleri çalabileceksiniz, oyuna yaratıcılık ve ruhsallık unsurları katarak.