Assassin's Creed: Valhalla’da Tekrarlayan Aktiviteler Olmayacak

Assassin's Creed: Valhalla’da Tekrarlayan Aktiviteler Olmayacak

Birkaç dakikalık Assassin's Creed: Valhalla fragmanını görme ve oyun hakkında çok şey öğrenme şansımız oldu ve bizi yüksek bir beklentiye soktu. Bir yandan viking macerasını deneyimlemek için eşsiz bir şansımız olacak. Ancak oyunun içeriğinin nasıl düzenleneceği ve eski oyunların problemlerinden kaçınıp kaçmayacağı hakkında kafamızda soru işaretleri var. Serinin bir önceki oyunu olan Assassin's Creed: Odyssey, eğlenceyi bozan çok fazla tekrarlayan unsurları barındırmasından dolayı fazlaca eleştirilmişti.

Ne İstiyorsanız Onu Yapın

Oyunun yönetmeni Ashraf Ismail, her şeyin kontrol altında olduğunu söylüyor. Australian Press Start’a verdiği röportajda, Valhalla'daki oyun dengesi hakkında bir soruya cevap vererek, oyuncuların tam özgürlüğe sahip olacağını ve ana hikayeye odaklanmaya veya mevcut tüm yan görevler ve mekanikleri oyun boyunca nasıl oynamak istediklerine kendileri karar vereceğini vurguladı:

“Valhalla’da dengeli bir oyun mekaniği kurmakla amacımız sadece oyuncuların istedikleri içeriği oynamasına olanak sağlamaktı. İngiltere’nin karanlık çağı ve Norveç'te gerçekleşen ilginç bir dünya inşa ettik. Norveç'ten İngiltere'ye gitseniz bile, istediğiniz zaman Norveç'e geri dönebilirsiniz. Gerçekten nefes kesici canlı bir dünya inşa ettiğimizi düşünüyoruz ve oyuncuların bu içeriği istedikleri gibi oynamalarını istiyoruz. Oyuncular isterlerse hikayeye, isterlerse de kurdukları yerleşimlerine odaklanabilirler. İçeriği nasıl tüketmek istediklerine karar vermek oyunculara kalmış.”

Beklenen Değişiklik

Odyssey'deki seviye sisteminin oyuncuları birçok tekrarlayan aktivite yapmaya ve bu aktiviteleri bitirmeye nasıl zorladığı göz önüne alındığında, Valhalla'nın farklı varsayımlar üzerine inşa edildiğini duymak güzel. Bunların boş kelimeler olmadığını ve gerçekten ne yapmak istediğimize karar verebileceğimizi umuyoruz.

Assassin's Creed: Valhalla bu yılın sonlarında satışa sunulacak. Ubisoft serisinin en son oyunu PS4, PS5, Xbox One ve Series X, PC ve Google Stadia'da mevcut olacak. Yakında oyunun gerçek oynayışıyla ilgili ilk materyaller de yayınlanacak. Dört gözle bekliyoruz.

Assassin’s Creed: Valhalla Resmi Websitesi

Assassin's Creed Valhalla Hakkında Bilinen Her Şey