Assassin’s Creed Odyssey Discovery Tour Çıktı

Assassin’s Creed Odyssey Discovery Tour Çıktı

Assassin’s Creed Odyssey Discovery Tour

Assassin’s Creed Odyssey Discovery Tour

Assassin’s Creed Odyssey‘in inanılmaz derecede uzun hikayesi sırasında eski Yunanistan’ı keşfetmek için yeterli zaman bulamadıysanız, işte size bazı güzel haberler: tarih odaklı Discovery Tour şu anda yayında.

Öncesinde bulunan Egyptian Discovery Tour‘da olduğu gibi, bu ayarın tarihini keşfetmek için savaşsız bir fırsat ve temel oyuna sahipseniz ya da bağımsız bir satın alma işlemi gerçekleştiriyorsanız ücretsiz bir güncelleme olarak mevcut.

Odyssey Discovery Tour, Ünlü Şehirler, Günlük Yaşam, Savaş, Politika, Felsefe, Sanat, Din ve Mitler kategorilerine yayılmış, Yunanistan’ın 30 farklı anlatımlı turuna ev sahipliği yapıyor. Doğrudan onlara hızlı seyahat edebilir ya da çevreyi keşfederek onları bulabilirsiniz. Her iki şekilde de, size zarar verecek hiçbir düşman veya başka bir oyun engeli bulamazsınız.

Ayrıca, oyunun arkasındaki Odyssey‘in nasıl yapıldığına ilişkin kavrayışların yanı sıra oyunun ilgi çekici noktalarının tarihsel ayrıntılarını da bulacaksınız. Keşfederken oynayacağınız yeni avatarların kilidini açacak ve tek boynuzlu atlardan yanan Abraxas’a kadar sürmek için bineklerle takılacaksınız.