Assassin’s Creed Odyssey’in İlk DLC Bölümü Hunted Çıktı

Assassin’s Creed Odyssey’in İlk DLC Bölümü Hunted Çıktı

Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade – Hunted

Assassin's Creed Odyssey Legacy of the First Blade - Hunted

Bir dizi lansman sonrası gösteriler ve güncellemelerden sonra, Assassin’s Creed Odyssey‘in ilk DLC bölümü artık yayında. Hunted, efsanevi Assassin ve orijinal gizli bıçağın sahibi Darius‘u anlatan yeni bir hikaye Legacy of the First Blade‘in ilk bölümüdür. Fragmana göz atabilirsiniz.

Odyssey, Ubisoft’un Assassin’s Creed‘i daha da ileri götürerek köklerinden uzaklaştırdığını gösterdikçe, Origins seriyi bir tuhaf RPG’ye dönüştürme çabalarına devam ederken, Legacy of the First Blade geçmişe ithaf edilen bir şeydir. Hafızanız iyiyse, Darius’u ya da en azından heykelini Assassin’s Creed 2‘den bile hatırlayabilirsiniz. Xerxes’in katili, bildiğimiz önemli biri. Ama yine de bir gizem var ve umarız bir sonraki yıl mücadelesinde hikayeyi çözebiliriz.

Yeni bir grup düşmana karşı çıkarak, Makedonia’da onunla birlikte takım kurmadan önce Darius ile karşılaşır ve savaşırsınız. Darius gibi İran’dan geldiler ve sonuçta Origins’te Bayek için pek çok soruna neden olacak Order’a bağlılar. Videoyuya göz atabilirsniz.

Gelecek yıl iki bölüm daha ortaya çıkacak. Bir başka hikaye The Fate of Atlantis, baharda geliyor. Bu, özellikle daha fazla efsanevi canavarlar ve batık şehrin sırlarını ortaya çıkarma şansı verdiği için özellikle dikkat çekicidir.