Assassin’s Creed Viking Dönemi Söylentileri Güçlendi

Assassin’s Creed Viking Dönemi Söylentileri Güçlendi

Teaser resmen onaylanmadı, ancak Kotaku Paskalya yumurtasının meşru olduğunu “oyuna aşina iki bağımsız kaynaktan duydum” dedi.

Wiki kullanıcısı AlifMorrisonudin tarafından bulunan muhtemel fragman, Assassin’s Creed serisinin bir eseri olan Eden Elması’nı tutan İskandinav tanrısını içeren bir poster. Poster ayrıca, şerefle ölen savaşçılar için İskandinav öbür dünyası adında “Valhalla” ibaresini de içeriyor.

Vikinglerin altın elmaları, Assassin’s Creed’de daha önce de görülüyordu. İskandinav mitolojisinde, tanrıça İdun’un aslında oyun sırasında Eden Elmaları olduğu ortaya çıkarılan bir altın elma bahçesinin bekçisi olduğu söylenir.

Ayrıca, Ubisoft’un yeni çıkan oyunları ve uzun süredir devam eden oyunlarla uğraşı nedeniyle yeni bir Assassin’s Creed için bir paskalya yumurtası şaşırtıcı olmaz. Aslında, Ubisoft, Ghost Recon Wildlands için The Division 2 ile farklı DLC’yi paylaştı. Birkaç Tom Clancy oyununda da ortaya çıkan Skell Technology, Ghost Recon Wildlands’da da ortaya çıktı ve misyonlardaki görünüşleriyle ilgili ipuçları Skell Technology web sitesinin kullanıcı adını ve şifresini bulmak için bir araya getirilebilir.

Ubisoft ayrıca, Watchdogs 3‘ün, Watchdogs 2’nin sonunu kesen bir yama ile Londra’da kurulacağını söyledi.

Ubisoft, bir sonraki Assassin’s Creed oyununun 2020’de yeni nesil konsollara geleceğini onayladı, böylece bir paskalya yumurtasının zamanlaması doğru olacaktı.

Estetik ve durumsal ipuçlarına ek olarak, Kotaku, hem Assassin’s Creed oyununun 2020’de geleceğini belirten, hem de Krallık adlı bir kod olduğunu söyleyen ve Vikingleri içeren iki bağımsız kaynakla konuştu. Çok fazla bilgi yok, ancak Skyrim hayranları için muhtemelen heyecanlanmak için yeterli bilgi var.

Ancak, paskalya yumurtası, bir sonraki Assassin’s Creed’in Roma’da olacağına dair uzun süredir devam eden söylentilere doğrudan aykırıdır. Dedikodular, Assassin’s Creed Origins’i doğru şekilde tahmin eden 4 kanallı bir yazıyla başladı. Yazı ayrıca, Roma ve Yunanistan ‘da ayarlanan ikinci iki oyunda oyunun bir üçlemenin parçası olacağını belirtti. Assassin’s Creed Odyssey çıktıktan sonra, görev tümüyle onaylandı.

Tahminin bir kısmı doğru olduğundan, birçok oyuncu geri kalanının da iyi olacağını varsayıyordu. Bununla birlikte, yeni Viking paskalya yumurtasıyla, daha fazlasını arıyorsanız ve bunun gibi başka bir durum görünürde yok.