ASUS, ROG Swift PG35VQ Oyuncu Monitörünü Duyurdu

ASUS, ROG Swift PG35VQ Oyuncu Monitörünü Duyurdu

ASUS ROG Swift PG35VQ Oyuncu Monitörü

ASUS ROG Swift PG35VQ Oyuncu Monitörü

Önemli Noktalar:

  • NVIDIA G-SYNC Ultimate, en iyi HDR oyun deneyimini sunmak için en yeni G-SYNC işlemcilere sahiptir
  • Full array local dimming (FALD) arka plan aydınlatması, 512 bağımsız LED bölgesi, 500.000:1 kontrast oranı ve 1000 nit parlaklık değeri sunuyor
  • Quantum-dot teknolojisi, gerçekçi renkler sağlayarak sinema standardı DCI-P3%90 renk gamını destekliyor
  • Akıllı Fan Kontrolü, kusursuz VESA montaj kiti, Aura Sync ve ESS 9118 kulaklık amplifikatörüyle ROG serisine özel tasarım

ASUS Republic of Gamers, 21:9 en-boy oranına ve 35” UWQHD (3440 x 1440) çözünürlükteki HDR panele sahip ROG Swift PG35VQ modelini duyurdu. FALD teknolojisiyle 512 bağımsız arka LED bölgesi, 500.000:1 kontrast oranı ve DisplayHDR 1000 sertifikası ile 1000 nit parlaklık değeri sunan monitor, NVIDIA G-SYNC Ultimate teknolojisine sahip. Overclock edilebilir 200Hz yenileme hızına sahip monitor, 4ms tepki süresi ile dikkat çekiyor. ROG Swift PG35VQ, ayrıntılı gölgeler sayesinde farklı ve gerçekçi sahneler sunuyor ve en iyi HDR oyun deneyimini yaşatmak için çarpıcı bir kontrast değerine, sinema kalitesinde renklere ve düşük gecikme süresine sahip olmasıyla göze çarpıyor.

ROG Swift PG35VQ, gelişmiş paneline ek olarak sıcaklık durumuna göre fan hızını dinamik olarak kontrol ederek optimize edilmiş soğutma ve sessiz çalışma sağlayan ROG Akıllı Fan Kontrolü, kusursuz VESA montaj kiti, Aura Sync desteği ve ESS 9118 kulaklık amplifikatörüyle birlikte geliyor.

Hızlı ve pürüzsüz oyun deneyimi
21:9 en boy oranına sahip 35” UWQHD (3440 x 1440) çözünürlüklü HDR paneline sahio olan ROG Swift PG35VQ, overclock edilebilen 200Hz yenileme hızı ve 4ms tepki süresiyle (griden griye), hızlı hareket eden sahnelerde her zamankinden daha yumuşak ve gerçekçi bir görüntü sunuyor. Ayrıca oyunların çarpıcı kontrast, sinema kalitesinde renkler ve düşük gecikme süreleriyle mükemmel hale gelmesini sağlayan NVIDIA G-SYNC işlemcilere sahip NVIDIA G-SYNC ™ Ultimate teknolojisine sahip olmasıyla dikkat çekiyor..

Üstün HDR deneyimi
ROG Swift PG35VQ, FALD teknolojisiyle LED arka plan aydınlatmasını 512 bölge boyunca dinamik olarak kontrol ederek daha zengin ve doğal görüntü sunarken, karanlık sahneler için çok yüksek kontrast değeri sağlıyor. LED’ler, daha zengin bir görüntü için geniş bir dinamik parlaklık yelpazesi oluşturmak üzere seçici olarak açılıp kapatılabiliyor. DisplayHDR 1000 sertifikalı ROG Swift PG35VQ, her LED bölgesinde en yüksek parlaklıkta 1000 nit değeri elde ederek parlak renkler sunuyor. Quantum-dot teknolojisi, doğru renkli görüntüler sağlıyor ve sinema standardı DCI-P3%90 renk gamını destekliyor. DCI-P3, sRGB’den daha geniş bir renk aralığını mümkün kılarak daha gerçekçi renk üretimine imkân tanıyor.

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler