Müzik şarkı mp3 indirme programları Android

Müzik şarkı mp3 indirme programları Android

1.) SoundCloud

1.) SoundCloud

Veri tabanında 150 milyon müzik bulunduran, SoundCloud’un en iyi müzik indirme programı olduğunu söyleyebiliriz. İçinde çeşitli türlerde şarkılar bulundurmaktadır. Ayrıca telefonunuzun kilit ekranında şarkıları dinlemeye devam edebilir, şarkıları dondurabilir veya şarkıları durdurabilirsiniz. SoundCloud programının en güzel özelliklerinden birisi ise, dinlediğiniz şarkılara göre; sizin beğeneceğiniz tarz şarkılar önerisinde bulunabilmesidir. 

Müzikleri telefonunuza kayıt etmek için “Çevrimdışı Kaydet” özelliğini kullanmanız gereklidir.

Programı indirmek için: Google Play

2.) RockMyRun

2.) RockMyRun

Spor yaparken müzik dinlemeyi sevenlerden misiniz? O zaman bu uygulamayı biran önce denemeniz gerekiyor. 

Spor yapanlar için özel müzikler bulunduran RockMyRun, programının çevrimdışı olarak müzikleri kayıt etme özelliği de bulunmaktadır. İstediğiniz müzikleri RockMyRun programının ön belleğine kayıt edin ve çevrimdışı olarak dinleyin. Ancak programın asıl amacı, spor yapanlar için enerji verici müzikler sunmasıdır. Ancak siz bu programın ön bellek özelliğini kullanarak müzik indirme aracı olarak kullanabilirsiniz. 

Programı indirmek için: Google Play

3.) Google Play Müzik

3.) Google Play Müzik

İçinde 3 milyondan fazla şarkı barındıran Google Play Müzik, en çok kullanılan müzik indirme araçlarından birisidir. Android kullanıcılarına 5.000 müzik indirme imkanı sunmaktadır. Uygulamanın en güzel özelliklerinden birisi ise, size uygun olan şarkıları yapay zekası sayesinde tespit edip size sunmasıdır. 

Google Play müzik uygulamasını indirmek için: Google Play

4.) Spotify

4.) Spotify

Önbellek özellikli mükemmel müzik indirme programlarından birisi. Ayrıca telefonda ön belleğe aldığınız müzikleri internet olmadan, bilgisayar üzerinden de dinleyebilirsiniz. 

Mükemmel bir program olduğunu söyleyebilirim. Program dinlediğiniz müzik türlerine göre sizlere öneride bulunmaktadır. 

Uygulamanın dezavantajları: Premium olmadan aşırı derecede reklam gösterimi, müzikleri indirmek için premium sürümünün satın alınması.

Programı indirmek için: Google Play

5.) MP3Skull

5.) MP3Skull

Beğendiğiniz müzikleri .mp3 uzantılı olarak indirmenizi sağlayan mükemmel bir programdır. Programın temel mantığı basittir. Aslında bir arama motorudur. İstediğiniz müzikleri aratın, program internet siteleri üzerinden .mp3 uzantılı olan müzikleri bulsun ve indirsin. Ancak bazı internet siteleri, farklı isimler ile farklı müzikler sunduğu için, program bazen aradığınız müziği yanlış bulabilir. 

Program bunlar ile kalmıyor. İçinde müzik çalar uygulaması barındırmaktadır. Ayrıca beğendiğiniz müzikleri telefon zil sesi yapabilirsiniz. 

Programı indirmek için: Google Play

6.) Gaana Müzik

6.) Gaana Müzik

Hint şarkılarını sevenler için mükemmel bir müzik uygulaması. Uygulama hindistan bölgesinde bulunan müzik, radyo şarkıları ve televizyon dizi müziklerini barındırmaktadır. Ayrıca istediğiniz müzikleri, programın önbelleğine alarak daha sonra internet bağlantısı olmadan dinleyebilirsiniz. Programın avantajlarını maddeler halinden açıklarsak:

  • Radyo istasyonlarına kesintisiz erişim 
  • Dinlediğiniz şarkıların, şarkı sözlerini inceleyin
  • 9 farklı dilde şarkılar
  • Müzik tarzlarına göre özel bölümler
  • Kolay bir arayüz 
  • Dinlediğiniz müzikleri, takipçileriniz veya aileniz ile paylaşın

Programı indirmek için: Google Play

7.) Pandora Müzik

7.) Pandora Müzik

Pandora müzik uygulaması sayesinde, beğendiğiniz müzikleri albüm yapabilir ve bu müzikleri önbelleğe kayıt edebilirsiniz. Önbelleğe kayıt ettiğiniz müzikleri daha sonra internet bağlantısı olmadan dinleyebilirsiniz. Programın en güzel özelliklerinden birisi, müzikleri yüksek ses kalitesi ile dinleyebilmenizi sağlamaktır. Ayrıca tamamen reklamsız şekilde müzik dinleyebilir ve müzik listesi oluşturabilirsiniz. 

Programı indirmek için: Google Play

8.) Müzik Evreni

8.) 	 Müzik Evreni

En iyi müzik dinleme araçlarından birisi olan Müzik Evreni, zil sesleri ve kısa klipler indirmek için mükemmel bir arama motorlu uygulamadır. Program dinlediğiniz şarkıları veya izlediğiniz klipleri otomatik olarak android telefonunuzun hafızasına kayıt eder. Siz seçmediğiniz sürece belirli bir boyuttan sonra şarkılar silinir. Programın özelliklerini maddeler halinde söylemek gerekirse:

  • Uygulamanın içinde gömülü olan müzik çalar özelliği
  • Android cihazların hafızasında çok fazla alan tüketmez
  • Basit arayüz kolay kullanım

Programı indirmek için:

Google Play