Asus, Tayvan’ın En Değerli Uluslararası Markası Seçildi

Asus, Tayvan’ın En Değerli Uluslararası Markası Seçildi

Asus, Tayvan’ın En Değerli Uluslararası Markası Seçildi

ASUS, dünyanın önde gelen marka danışmanlık şirketi Interbrand tarafından düzenlenen prestijli 2019 Tayvan’ın En İyi Global Markaları anketinde üst üste yedinci yıl birinci olarak Tayvan’ın en değerli uluslararası markası seçildi.

Her yıl düzenlenen Tayvan’ın En İyi Global Markaları anketi, Tayvan’daki markaların uluslararası arenada nasıl performans gösterdiğini belirleyen temel göstergelerden biri olarak kabul ediliyor. ASUS, ödülünü Tayvan Ekonomik İlişkiler Bakanlığı tarafından düzenlenen 2019 Tayvan’ın En İyi Global Markaları Ödül töreninde aldı.

ASUS’ın Finans Direktörü Nick Wu, ödül töreninden sonra yaptığı açıklamada,“ASUS, teknolojiye ve dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere inanılmaz ürünler sunmak için inovasyonlar yapmaya tutkuyla bağlı. Bu tutku, İnanılmazın Peşinde sloganımızı yansıtan marka felsefemizin kalbinde yer alıyor. Bu nedenle, üst üste yedinci yılda Tayvan’ın en değerli uluslararası markası konumunu korumak bizim için son derece önemli bir başarı. Bu seçkin ödül, ASUS’un yaptığı her işte inanılmazın peşinde olma kararlılığını hem takdir ediyor hem de vurguluyor. Bugünkü başarımızı, yarın mükemmeli yakalama çabamıza devam edeceğimizi aklımızda tutarak kutluyoruz.” dedi.

2019’da ASUS: Tasarımda mükemmeliğe ulaşma konusundaki sarsılmaz kararlılığı uluslararası ödülle taçlandırıldı

2019 yılında çeşitli hedeflerine ulaşmayı başaran ASUS, birinci sınıf tasarım ve inovasyon geliştirme konusundaki kararlılığını gösteren birçok uluslararası tasarım ve medya ödülü almaya devam etti. Fortune dergisi bir kez daha ASUS’u Dünyanın En Beğenilen Şirketlerinden biri olarak listeledi. Forbes ise Global 2000: Dünyanın En Saygın Şirketleri sıralamasında ASUS’a üst üste üçüncü kez yer verdi. ASUS ayrıca, 22 adet iF Tasarım ödülü, 21 adet Red Dot ödülü ve dört adet Good Design ödülü dahil birçok prestijli ödülün de sahibi oldu. Tüm bu ödüller, ASUS’un mükemmel tasarıma ulaşmaya ve kullanıcı beklentilerini aşan ürünler yaratmaya bağlılığını yeniden teyit ediyor.

ASUS’un 30 yılı: Olağanüstü geçen otuz yıl, özel sürüm ürünler ve yeni inovasyonlarla kutlanıyor

ASUS Başkanı Jonney Shih, şirketin 30. yıldönümünü kutlamak için Computex 2019’da düzenlediği basına özel etkinlikte, bu dönüm noktasını ölümsüzleştirmek için tasarlanmış, sınırlı sayıda üretilen ürün serisini tanıttı. Bu ürünlerden bazıları şunlar: çığır açan Prime Utopia konsept anakart, ZenBook Pro Duo ve ZenBook Duo dizüstü bilgisayarlar ve ZenScreen Touch taşınabilir monitör.

ASUS’un 30. yıldönümü için sunduğu özel sürüm seride ayrıca ZenFone 6 Edition 30 akıllı telefon, ZenBook Edition 30 dizüstü bilgisayar ve Prime X299 Edition 30 anakart gibi sevilen modellerin yeni sürümleri de yer alıyor. ASUS Tasarım Merkezi tarafından şirketin yıldönümünü kutlamak için tasarlanan özel sürüm ürünlerin tümünde ASUS’un değerlerini ve geçmişini simgeleyen stilize bir “A” monogramı bulunuyor. Benzersiz tasarımlar; ASUS’un incelikli estetiğini, olağanüstü performansını ve muhteşem kullanıcı deneyimini bir araya getiriyor.

 

ASUS ProArt: İçerik üretmeye yönelik eksiksiz dijital çözüm

ASUS, parlak geçen 2019 yılını bitirirken ASUS ProArt serisini duyurdu. Bu yepyeni seri, fotoğrafçılık ve videografi gibi geleneksel içerik üretme alanlarındaki profesyonel iş akışlarının değişen ihtiyaçlarını karşılamak ve 3D tasarımcılar, oyun geliştiriciler ve diğer yaratıcı işlerde çalışan profesyoneller için yeni çözümler sunmak amacıyla tasarlandı.

Yepyeni ASUS ProArt ürünleri arasında ProArt StudioBook One, ProArt StudioBook Pro X, ProArt Station D940MX ve ProArt Display PA32UCG bulunuyor. Bu yeni ASUS ProArt ürünleri, içerik üreticilerin en iyi yardımcıları olacak şekilde tasarlanan inovatif yeni ürünlerle büyümeye devam edecek kapsamlı içerik üretim çözümlerinin temelini oluşturuyor.