GTA 6’nın İlk Fragmanı hala YouTube’da en çok izlenen video olarak kalmaya devam ediyor.

GTA 6’nın İlk Fragmanı hala YouTube’da en çok izlenen video olarak kalmaya devam ediyor.

Rockstar Games stüdyosu geçen yılın sonlarında beklenen Grand Theft Auto 6 için ilk fragmanı yayınladı ve gerçek bir furya yarattı. Video, YouTube’da müzik dışı en çok izlenen video haline geldi ve tüm oyun endüstrisi için yeni bir trend belirledi. Birçok kullanıcının büyük şaşkınlığına rağmen, bu rekorun son zamanlarda “Aptallar Günü” kutlaması için Discord tarafından hazırlanan şakayla kırıldığı iddia edildi. Video 1.4 milyar izlenmeye ulaştı, ancak bu YouTube sunucularıyla ilgili bir hata olduğu ortaya çıktı ve GTA 6’nın tanıtım fragmanı platformda en popüler video unvanını koruyor.

Bugün Google şirketi resmi olarak açıkladı ki, Discord’un lüt kutularını içeren videonun izlenmelerini hesaplarken bir hata yapılmıştı. Bu videonun gerçek izlenme sayısı şu anda sadece 3.2 milyon. Rockstar Games hala GTA 6 fragmanı ile dünya rekorunu elinde tutuyor.

Şu ana kadar video 184 milyon izlenmeye ulaştı. Kullanıcılar altına 800 binden fazla yorum ve 11 milyon beğeni bıraktı. Bu, fragmanı sadece en başarılı oyun videosu yapmıyor, aynı zamanda platformun genelinde en popüler videolardan biri haline getiriyor.