Atomic Heart Geliştiricileri, Üçüncü DLC’de Buluşma Simülatörü Mekaniği Eklemeyi Vaat Ediyor

Atomic Heart Geliştiricileri, Üçüncü DLC’de Buluşma Simülatörü Mekaniği Eklemeyi Vaat Ediyor

Bu yılın başlarında, geliştirici stüdyo Mundfish’ten Atomic Heart aksiyon oyunu, oldukça surrealistik bir içeriğe sahip ikinci bir hikaye genişlemesi aldı. Projenin desteği burada bitmiyor, çünkü yaratıcılar final olarak nitelendirilen üçüncü bir genişleme paketi hazırlıyor. DLC hakkında detaylar neredeyse hiç yoktu, ancak şimdi alt başlığını ve temel mekanikler arasında olası bir yeniliği biliyoruz.

Mundfish stüdyosunun resmi sayfalarında Atomic Heart’ın “Polimer Yazı” adlı üçüncü genişlemeyi alacağını duyuran bir mesaj yayınlandı. Yeni genişlemenin ana özelliklerinden biri buluşma simulatorü mekaniğinin olması bekleniyor. Geliştiriciler, oyuncuları romantik maceraların dünyasına götüreceklerini ve gelecek haberleri takip etmelerini öneriyor.

Önemli bir nokta, Atomic Heart geliştiricilerinden bu mesajın 1 Nisan şakası tatilinin geçerli olduğu bir zamanda geldiği. Mundfish’in açıklamasının ne kadar doğru olacağını zaman gösterecek, şu anda kesin belirlemek zor. Oyun için gerçekten bir buluşma simülatörü getirip getirmeyecekleri şüpheli olsa da, bazı romantik unsurların oyunda ortaya çıkabileceği düşünülebilir.