Atomic Heart için Küçük 1.13.4.0 Yaması, “Liman Esiri” Ekibindeki Hataları Düzeltiyor

Atomic Heart için Küçük 1.13.4.0 Yaması, “Liman Esiri” Ekibindeki Hataları Düzeltiyor

Atomic Heart, oyuncuları Sovyet gerçekliği alternatif bir dünyaya götürüyor ve robot teknolojileri görülmemiş seviyelere ulaşmış durumda.

Oyunun hikayesi 1955 yılında geçiyor. İkinci Dünya Savaşı geride kalmış, SSCB ise barışçıl atom enerjisini keşfetmekte ve öncü teknolojiler geliştirmektedir. Fabrikalarda ve kooperatiflerde çalışan robotlar ağır ve tehlikeli işleri yerine getirmektedir. Gizli “3826” üssünde ev robotları üretilmektedir.

Ancak bir anda kontrol sistemi arızalanır ve robotlar isyana başlar. Fabrika personelini tamamen yok ederler.

Ana karakter, P-3 adlı özel ajan, olayı çözmek için görevlendirilir. Ona, düşmanca makinelerle dolu kompleksin yeraltı katlarına inmek düşer. Robot güvenlikleri, endüstriyel makineler, uçan dronlar – hepsi de acımasızca saldıracak ve kahramana merhamet tanımayacaklar.

Metal canavarlar ordusuna karşı koymak için ajanın Sovyet gizli servisi exoskeletonu bulunmaktadır. Bu kostümü modifiye ederek devrilen robotların uzuvlarını kopararak kendine ekleyebilir. Bu şekilde oyuncu, benzersiz yeteneklere ve silahlara erişebilir.

Atomic Heart’ta savaşlar genellikle yakın temas içinde gerçekleşir. Mermi ateşli silahlar için çok sınırlı olduğundan, oyuncunun soğuk silahları ve kostümün yeteneklerini tasarruflu kullanması gerekir.

Terkedilmiş atölyeleri ve laboratuvarları keşfederken, kahraman yolda ilerlemek ve olayın sırrını çözmek için bulmacaları çözmelidir.

Minimum Gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 (20H1 sürümü veya daha yeni)
İşlemci: Intel Core i5-2500k / AMD Ryzen 3 1200
Ekran Kartı: AMD Radeon R9 380 / NVIDIA GeForce GTX 960, 4 GB video belleği ile
Bellek: 8 GB
Disk Alanı: 90 GB
DirectX: 12.0

Önerilen Gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 (20H1 sürümü veya daha yeni)
İşlemci: Intel Core i7-7700K / AMD Ryzen 5 2600X
Ekran Kartı: AMD RX 6700 XT / NVIDIA GeForce RTX 2070, 8 GB video belleği ile
Bellek: 16 GB
Disk Alanı: 90 GB
DirectX: 12.0