Dead Space 2’de Ekstra Loot Alma Yöntemi Keşfedildi – Bir Geliştirici Bile Haberdar Değilmiş

Dead Space 2’de Ekstra Loot Alma Yöntemi Keşfedildi – Bir Geliştirici Bile Haberdar Değilmiş

Dead Space 2 oyuncuları, çok az bilinen bir hile keşfettiler ve hatta oyunun geliştiricilerinden biri hala bundan haberdar değil.

Elbette, Dead Space 2 gerilim korku türündeki bir oyundur ve ekipman satın almak ve silahları yükseltmek için kullanabileceğiniz krediler ile düşmanları yavaşlatmanıza yardımcı olan stazis yükleri gibi kaynaklar çok değerlidir. Bu yüzden hem bu kaynakları hızlı ve kolay bir şekilde elde etmenin yeni bir yolunu öğrenmek şaşırtıcı hem de sinir bozucudur.

Dead Space subreddit’inde bir gönderi paylaşıldı, oyuncu bir ATM’ye hasar verene kadar ateş ederek 10.000 kredi elde etti. Biraz şaşkın görünen oyuncu hemen yakınlardaki bir tıbbi istasyona ateş ederek sonunda stazis paketi aldı.

13 yıl ve şimdiye kadar bankamatikleri yok edip kredi, aynı zamanda tıbbi istasyonları yok edip stazis alabileceğimi fark ettim.

Yorumcular neredeyse tamamen bu yöntemi ilk keşfedenlerin şaşkınlığını dile getiriyorlar. Oyundaki bir geliştirici bile, o zamanlar Visceral Games’te görüntü efektleri direktörü olarak çalışan biri, bu hileden haberdar değilmiş. “Ha! Dead Space üzerinde görsel efektler sanatçısı olarak çalışıyordum ve böyle bir şeyin mümkün olduğunu bile düşünmemiştim. Lanet olsun!”