Çiftçilik Temalı American Truck Simulator için Nebraska DLC’sinden Yeni Ekran Görüntüleri

Çiftçilik Temalı American Truck Simulator için Nebraska DLC’sinden Yeni Ekran Görüntüleri

“Mısır Devleti” olarak da adlandırılan Nebraska, tarımıyla ünlüdür. Bugün, American Truck Simulator için yeni eklentimizde ziyaret edebileceğiniz depolardan bazıları ve yetiştirebileceğiniz bazı ürünler hakkında sizinle bilgi paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca, yükleme/boşaltma işlevinin yeni bir özelliğini tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz! Hadi bunu biraz daha yakından inceleyelim, değil mi?

Nebraska tarımda yeni değil, aksine ABD’deki tarım üretimi açısından lider eyaletlerden biridir. Bu bölgede yetiştirilen en popüler ürünler arasında mısır, soya fasulyesi ve diğer tahıllar bulunmaktadır ve bu ürünleri oyunda temin edebileceksiniz. Nebraska’da yetiştirilen bir başka popüler ürün ise şeker pancarıdır! Nebraska’da seyahat ederken, sürücülerin, Scottsbluff’da bulunan ve depolanmış şeker pancarını işleme tesisine ziyaret etme şansı olacaklar.

Nebraska’da seyahat ederken, burada oldukça fazla sayıda sığır olduğunu fark edebilirsiniz! Aslında, bu bölgede kişi başına düşen büyükbaş hayvan sayısı insan sayısından daha fazladır, bu da oranın kişi başına 3.31 büyükbaş hayvana kadar çıkması demektir. Bu nedenle çayır hasadı işi tarlalarda ve hatta yol kenarlarında yaygın hale gelmiştir, çünkü taze otlar hala büyük miktarda sığır nedeniyle talep görmektedir. Ayrıca, çevrede çok sayıda saman yığılı olduğunu da fark edebilirsiniz, özellikle çiftliklerde!

Çiftliklerden bahsederken, Nebraska eklentisinde oluşturulan her çiftliğin elle yapıldığını gururla bildiriyoruz, bunlar sıradan prefabrik malzemelerden yapılmamıştır. Bu, farklı görünüme, boyuta ve teslimat noktalarına sahip benzersiz depolarınız olacağı anlamına gelir! Bu çiftliklerden farklı ürünler, hatta evcil hayvanlar ve tarım ekipmanları taşımak için eyaletin ve dışındaki çeşitli çiftliklere ve üretim tesislerine giderek taşıma yapabileceksiniz.

Nebraska, American Truck Simulator için sunulacak ilk eklenti olarak tamamen yeni bir dinamik yükleme ve boşaltma özelliğini tanıtacak, bu özellik Nebraska’daki bazı tarımsal depolarda kullanabileceksiniz. Lütfen unutmayın ki bu özellik hala geliştirme aşamasındadır. Gelecekte bu ilk sürüme dayanarak geliştirmeyi sürdürmeyi umuyoruz.

Mısır, soya fasulyesi, tahıl, şeker pancarı, hayvan yemi granülleri, patates veya pamuk tohumları taşımak için kendi tahıl taşıyıcı-çuval atıcı dorsesini kullanan sürücüler, ürünlerini bazı tarımsal depolarda yükleyip boşaltabilecekler.

Yüklemenize geldiğinizde, dorsesindeki branda açılacak ve bunkerın veya silonun yeri GPS cihazınızda belirtilecektir. Daha sonra varış noktasına gelir ve dorsesini doğru konuma yerleştirirseniz, taşıdığınız ürünle dorse doldurulmaya başlayacaktır. Çoklu bölmeli dorse kullanan sürücüler, her iki bölümü de eşit bir şekilde doldurmak zorunda kalacaklar. Örneğin, iki bölmeniz varsa, ilk bölme %50’ye ulaştığında doldurulacak, ardından dorsesini ikinci bölümü doldurmak için yeniden konumlandırarak doldurma işlemine devam edecektir, bunun sonucunda her ikisi de %100 dolana kadar doldurma devam edecektir.

Yüklemenizi tamamladıktan sonra dorsenizi branda ile kapatılacak ve GPS cihazınızda varış noktası görüntülenecektir. Varışta, “Nereye gerekiyorsa” seçeneğini seçip boşaltma noktasına doğru ilerleyip dorsesi boşaltılacaktır!

Bu yeni özelliği canlı olarak görmek mi istiyorsunuz? Nebraska’da kamyonculuk yapma heyecanı mı duyuyorsunuz? O zaman kesinlikle bunu Steam’deki dilek listemize ekleyin! Gelecekte gelişmelerle ilgili yeni haberler paylaşma fırsatını heyecanla bekliyoruz ve şimdilik çalışmalarınıza aynı coşkuyla devam edin!