Atomic Heart Yaratıcıları, Stellar Blade’in çıkışını kutlayan Shift Up Stüdyosunu Tebrik Etti.

Atomic Heart Yaratıcıları, Stellar Blade’in çıkışını kutlayan Shift Up Stüdyosunu Tebrik Etti.

Stellar Blade oyuncuları, insanlığın uzaylılar olarak bilinen istilacılarla savaşta yenildiği post-apokaliptik bir dünyaya götürüyor. Hayatta kalan son insanlar, düşman saldırılarını sürekli olarak püskürten Siyon şehrinin yeraltı sığınağına sığınıyor. Umut, artık yüzeyde işgalcilerle savaşan Hava Filolarına hala inanan az sayıdaki insanın kalplerinde yeşermektedir.

Siz Ewa’nın – efsanevi Yedinci Filonun savaşçısının rolünü üstleniyorsunuz. Eşiniz Adam ve Lily ile birlikte, canavarlarla dolu harap Çöl’e gitmek zorundasınız. Düşman çok sayıda ve acımasız. Yolunuz uzun ve dikenli olacak. Ama insanlığı tamamen yok olmaktan kurtarmanın yolu budur.

Ancak bu dünyada karşınıza sadece acımasız uzaylılar çıkmayacak. Yeni gerçekliğin acımasız koşullarında hayatta kalan az sayıda insan da var. Onlara yardım edin – ve onlar da gezegeni özgürleştirme mücadelesine katılacaktır.

Kazandığınız zaferler ne kadar büyük olursa, o kadar güçlenirsiniz. Savaş yeteneklerinizi geliştirin, yeni yetenekler açın. Silahları ve ekipmanları güçlendirin. Düşman liderlerle olan kritik çatışmalara karşı tüm becerilerinize ihtiyaç duyulacak şekilde hazırlanın.

Yolculuğunuz boyunca, Ewa’nın insan ve acımasız öldürme makinesi arasındaki sınırı nerede çizmesi gerektiğini düşüneceği anlar gelecektir. Ve yaşadığı tüm korkuları atlattıktan sonra insanlığını koruyabilecek mi? Gerçekten insan olmanın ne anlama geldiği nedir?