Baldur’s Gate 3, birçok değişiklik ve iyileştirme ile altıncı büyük yamasını aldı.

Baldur’s Gate 3, birçok değişiklik ve iyileştirme ile altıncı büyük yamasını aldı.

Baldur’s Gate 3 için son yama yayınlandı. Bugünkü güncelleme, geliştirilmiş öpücükler, kamp animasyonları, Namus modundaki patronlar için yeni efsanevi eylemler ve topluluk geribildirimlerine dayanan birçok geliştirme, eklenti ve düzeltmeyi içeriyor.

Yama 6, her romantik partner için yeni rastgele öpücükler sunuyor. Bu benzersiz sahneler artık her karakterin kişiliğini daha iyi yansıtıyor ve daha yüksek ve düşük vücut tiplerine daha iyi uyacak şekilde iyileştirildi. Geliştiriciler ayrıca, oyuncuların kampına yeni bir hayat kattı, sadece durmakla kalmayıp, eşlik edenlerin sadece durmaktan daha fazlasını yaparak, yeni boş zaman animasyonlarının birçoğunu ekledi.

Bugünkü güncelleme sadece romantizmle ilgili değil. Maceraperestler, Namus modunda yeni efsanevi eylemler bekleyebilirler ve deneyimlerini geliştirmek isteyenler artık herhangi bir zorluk seviyesine geçiş yaparak özel moduna geçebilirler. Yama 6, istenmeyen eşlikçiyi işten çıkarma yeteneğinin de aralarında bulunduğu birçok kalite yaşam geliştirmesi getiriyor. Ayrıca otomatik olarak başlatılan bir diyalog sırasında, oyun şimdi diğerlerinden önce grupta olan diyalogcu yerine kendi avatar karakterinize öncelik vermeye çalışacak.

Yama notlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Baldur’s Gate 3 PC, Mac, PS5 ve Xbox Series X|S platformlarında mevcut.