Baldur’s Gate 3’te Astarian’ı canlandıran oyuncu, Fallout: London’a katıldı.

Baldur’s Gate 3’te Astarian’ı canlandıran oyuncu, Fallout: London’a katıldı.

Fallout: London’ın hayran yapımı post-apokaliptik serinin oyunu olan bu inanılmaz iddialı proje, son “çalışma durumu” videosunu paylaştı ve Neil Newbon’un Fallout: London’a katıldığını gösterdi.

Neil Newbon ayrıca Detroit: Become Human’daki Elijah Kamski, Resident Evil Village’daki Karl Heisenberg, Resident Evil 3 Remake’teki Nikolai Ginovaef ve Hollyoaks’taki Simon Walker rolleriyle de tanınmaktadır.

Henüz hangi karakteri oynayacağı bilinmemekle birlikte, duyuru sırasında gösterilen karakter Neil Newbon’a oldukça benzemektedir. Bu yüzden en azından bir robot veya canavar olmadığını biliyoruz. Ayrıca rolünün ne kadar önemli olduğu da bilinmiyor, ancak Fallout: London 23 Nisan’da piyasaya çıkacak, bu yüzden bu konuda henüz bir süre öğrenemeyeceğiz.

Newbon, yeni katılan tek kişi değildi. Fallout: London ayrıca Colin Baker ve Sylvester McCoy’u, yani Altıncı ve Yedinci Doktor’u da çekti. Ancak Newbon’un durumunda olduğu gibi, rolleri hakkında ve hikayede ne kadar önemli bir rol oynayacakları hakkında hiçbir bilgiye sahip değiliz.