Cyberpunk 2077, 175 Saat Oynansa Bile Bitmiyor

Cyberpunk 2077, 175 Saat Oynansa Bile Bitmiyor

Uzun zamandır beklenen, ancak sürekli olarak ertelenen Cyberpunk 2077 ile ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. Bir Cyberpunk 2077 geliştiricisi, oyuna 175 saatten fazla zaman ayırmasına rağmen henüz oyunu bitiremediğini açıkladı.

CD Projekt Red'in ekibinde yer alan Lukasz Babiel, Cyberpunk 2077 oynayarak 175 saatten fazla zaman geçirdiğini ve henüz oyunun sonuna yaklaşamadığını açıkladı. 

Meraklı bir hayran tarafından oyunu tamamlamayı ümit eden tüm oyuncular için bu kadar uzun oyun süresinin gerekli olup olmadığı sorulduğunda ise Babiel şu cevabı verdi:

“Gerçekten değil, bu her zamankinden daha gizli oynadığım, her şeyi yağmaladığım, oyunun sunduğu her özelliği kullandığım, en zor zorlukta devam eden yavaş tempolu oyunlardan sadece biri.”

Hiç şüphe yok ki, bu Night City'nin fütüristik distopyasına, CD Projekt Red'in son oyunu The Witcher 3'te olduğu kadar zaman kaybetmek istemeyen oyuncular için iyi bir haber olacaktır.

Bu noktada, geliştiricinin, oyuncuların aşırı miktarda zaman harcayabilecekleri oyunlar yaratmada usta olduğunu biliyoruz ve Cyberpunk 2077 farklı olmayacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077'nin kopyalarının dünyanın dört bir yanındaki bazı oyuncuların elinde bulunduğu ortaya çıkmıştı, ancak oyunun yayınlanmasından önce oyunun sonuna ulaşmaları mümkün olmaması oldukça rahatlatıcı bir durum.