Bloodborne’ın yeniden yapımı onaylandı mı? PlayStation’un liderlerinden biri Dark Souls ve Elden Ring yaratıcısıyla buluştu

Bloodborne’ın yeniden yapımı onaylandı mı? PlayStation’un liderlerinden biri Dark Souls ve Elden Ring yaratıcısıyla buluştu

Ağda, çok sayıda oyuncunun PS4 Pro’nun piyasaya sürülmesinden bu yana beklediği ünlü hardcore aksiyon oyunu Bloodborne’un güncellenmiş bir sürümünün çıkacağına dair söylentiler dolaşıyor. PlayStation oyun bölümü resmi olarak Bloodborne’un geliştirilmiş bir sürümünün çıkma olasılığını yorumlamadı, ancak yakın zamandaki bir toplantıda bir yöneticinin katılımı son sızıntıları dolaylı olarak doğrulayabilir.

PlayStation’ın bağımsız yayıncısı Shuhei Yoshida’nın FromSoftware stüdyosunu ziyaret ettiği ve Dark Souls serisinin yaratıcısının da aralarında bulunduğu stüdyo yönetimi ile yakın zamanda bir toplantı yaptığı ortaya çıktı.

Shuhei Yoshida, FromSoftware’nin merkez ofisini ziyaret etti ve daha sonra, baş tasarımcısı olarak Dark Souls, Bloodborne ve Elden Ring’in ana geliştiricisi olan Hidetaka Miyazaki dahil olmak üzere tüm yöneticilerle özel bir görüşme yaptı. Geliştiricilerin birlikte çektikleri birkaç fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasıyla bu bilgi ortaya çıktı.

Yoshida’nın ve FromSoftware temsilcilerinin bu buluşmanın nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştır. PlayStation yöneticisi sadece, tüm ilgili stüdyolarla yakın işbirliğini sürdürdüğünü belirtti.

Ayrıntıların eksik olmasına rağmen, çevrimiçi ortamda Bloodborne’un bir yeniden yapımı üzerinde çalışıldığına dair bu dolaylı kanıt olarak kabul ediliyor. Kullanıcıların görüşüne göre, FromSoftware, oyunun güncellenmiş bir sürümü üzerinde çalışmasa bile, stüdyo PlayStation’a hardcore bir oyun geliştirme konusunda danışmanlık yapabilir. İşte bu, Shuhei Yoshida ve Hidetaka Miyazaki’nin buluşmasının nedeni olabilir.