Banishers: Ghosts of New Eden DRM olmadan PC’de çıktı – oyun artık ağda mevcut

Banishers: Ghosts of New Eden DRM olmadan PC’de çıktı – oyun artık ağda mevcut

Life is Strange ve Vampyr’ın yaratıcılarından bir rol yapma aksiyonu.

Hikaye, hayali Yeni Eden yerleşiminde XVII. yüzyılın sonlarında geçiyor. Bu genç kasaba, endişe ve gizem atmosferiyle çevrili. Yerel halk, tuhaf ve korkutucu olaylar hakkında fısıltılarla konuşuyor – insanların kaybolmaları, hayalet figürlerin evler arasında dolaşması gibi.

Bu karanlık yerlere, Antoinette Duarte ve Red MacCree adında iki genç kötülük avcısı geliyor. Onlar canlıları ölüllerden koruma misyonuna adadılar kendilerini, rahatsız ruhları öteki dünyaya geri göndererek. Ancak yakında, anlayışlarını ve deneyimlerini önemli ölçüde aşan güçlerle yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Bir görev sırasında korkunç bir trajedi meydana geliyor – Antoinette ölüyor ve insanları umutsuzca koruduğu ölümlü varlıklara katılıyor. Şimdi Red’in hemen hemen imkansız bir görevi var – bir zamanlar sevdiği kişiyi yenmek, “onlardan” biri olan birini kurtarmak.

Oyuncular, sırayla Antoinette ve Red olarak oynayabilir, sihir, silahlar ve hayalet güçleriyle çeşitli doğaüstü düşmanlarla savaşabilirler.

Antoinette’in dönüşümünün sırrını açığa çıkarmak ve onu tekrar hayata döndürmek için, Red’in Yeni Eden’in ve sakini olanların gizemli tarihini, hem canlı hem de ölü olanları incelemesi gerekecek. Koşulları, kötülük avcısının yeminini bozan karmaşık ahlaki kararlar vermesini gerektirir. Kahramanımız tüm zorlukların üstesinden gelebilecek ve sevgilisiyle bu korku dolu dünyadan kaçabilecek mi? Yoksa, lanetli kasabanın sisli sokaklarında gizlenen hunharca güçlerin bir sonraki kurbanı mı olacak?

Minimum gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 / 11
işlemci: Intel Core i3-8300 / AMD Ryzen 3 2200G
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 580, 4 GB video belleği ile
Bellek: 8 GB
Depolama Alanı: 52 GB
DirectX: 12.0
Diğer: çözünürlük 1080p ve 30 FPS’de düşük grafik ayarları için yapılandırma

Önerilen gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 / 11
işlemci: Intel Core i5-10600K / AMD Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 6700 XT, 6 GB video belleği ile
Bellek: 16 GB
Depolama Alanı: 52 GB (SSD önerilir)
DirectX: 12.0
Diğer: çözünürlük 1080p ve 60 FPS’de çok yüksek grafik ayarları için yapılandırma