Batman Arkham Knight Sistem Gereksinimleri

Batman Arkham Knight Sistem Gereksinimleri

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight, Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. DC Comics süper kahramanı Batman‘a dayanarak yapılan, 2013 Batman: Arkham Origins video oyununun devamı niteliğinde ve Batman: Arkham serisinin dördüncü ana oyunudur.

Sefton Hill, Ian Ball ve Martin Lancaster tarafından yazılan Arkham Knight, uzun zamandır devam eden çizgi roman mitlerinden ilham alır. 2011’in Batman: Arkham City olaylarından bir yıl sonra, oyunun ana hikayesi Batman’nin, Gotham City‘ye bir saldırı başlatan ve şehir çapında bir tahliyeye neden olan Scarecrow’la karşılaştığı zamana odaklanıyor. Scarecrow, gizemli Arkham Knight’ın yardımıyla Batman’in en büyük düşmanlarını nihayet Batman’i yok etmek amacıyla birleştirir.

Batman: Arkham Knight, oyunun başlangıcından itibaren oyuncu tarafından serbestçe keşfedilebilen açık bir dünya Gotham City’de kurulmuş, sınırları içinde herhangi bir yerde sorunsuz seyahat etmelerini sağlayan bir aksiyon-macera oyunudur. Eski Arkham oynanışındaki araçların ve oyun öğelerinin çoğu, borda kanca tabancası, halat fırlatıcı, batarangs, sayaç sistemi, Detective Vision ve Remote Hacking Device dahil olmak üzere geri döndü. Yeni araçlar ise Voice Synthesizer içerir; bu haydutları tuzaklara yönlendirmek için Harley Quinn ve Arkham Knight gibi diğer karakterlerin seslerini taklit etmek için kullanılabilir.

Batman: Arkham Knight Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
 – Bellek: 6 GB RAM
 – Ekran Kartı: Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB) | AMD Radeon HD 7870 (2 GB)
 – DirectX: Sürüm 11
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 45 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (3 GB) | AMD Radeon HD 7950 (3 GB)
 – DirectX: Sürüm 11
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 55 GB kullanılabilir alan