Batman: Assault on Arkham Filmine Dublaj Yapılacak

Batman: Assault on Arkham Filmine Dublaj Yapılacak

2014 yılında Arkham evreninden üç oyunun bulunduğu bir oyun evreninin bir parçası olan Batman: Assault on Arkham adlı animasyon filmi yayınlandı.

Filmin resmi bir seslendirme versiyonu olmadı, ancak bunu düzeltmeye karar veren NEXUS, Arkham Asylum oyunundan eski karakter seslerini animasyon filminde yeniden canlandırdı.

Batman’ı tekrar Yuriy Brezhnev seslendirirken, Joker’i Konstantin Karasik seslendirdi. Şu anda Olga Kuznetsova’nın filmi Dublaj Kadrosunda yer alması için toplanıyor (Olga Kuznetsova, Suicide Squad filminde Amanda Waller’ı seslendirdi).

Filmin olayları, “Blackgate” hapishanesindeki patlamadan yaklaşık bir yıl sonrasında gelişiyor. Amanda Waller, bir grup paralı asker ve katilden oluşan “Suicide Squad” adındaki gizli hükümet örgütünü kurar. Bu ekip neredeyse çözülemeyecek görevleri yerine getirmek zorundadır. İlk görevleri, psikiyatri kliniği “Arkham”da sıkıştırılmış bir suçlu olan Riddler’dan çalınmış değerli bilgileri internete sızdırmakla tehdit eden bir bilgiyi ele geçirmektir. Görev başarıyla tamamlanırsa, “Suicide Squad” üyelerinin hapis cezası indirilecek, ancak görev başarısız olursa, ölümle karşı karşıya kalacaklar.