Valorant Çıkış Tarihi Açıklandı, Yakında Beta Sona Erecek

Valorant Çıkış Tarihi Açıklandı, Yakında Beta Sona Erecek

İki ay boyunca kapalı beta durumunda kaldıktan sonra, Riot Games'in nişancı oyunu Valorant resmi PC çıkışını 2 Haziran'da yapacak. Counter Strike: Global Offensive ile birçok özelliği ortak olan Valorant ücretsiz olacak. Kuzey Amerike ve Avrupa dahil olmak üzere “dünyadaki bölgelerin çoğunda” oynanabilecek.

Valorant'ın Haziran başında resmi olarak çıkacağını duyuran Riot, oyunun kapalı beta sürümünün 28 Mayıs Perşembe günü sona ereceğini doğruladı. Oyun 2 Haziran'da başladığınıda, mevcut Valorant oyuncuları ilk kez taktik FPS'e gelenlerle aynı yerden başlamak zorunda kalacaklar.

Valorant'ın resmi lansmanından kısa bir süre sonra, Riot oyuna dair birçok yeni içerik sunacak. Buna ek olarak oyun modları, karakterler, haritalar ve daha fazlası dahil. Ayrıca, Riot oyunun taleplerini karşılamak için daha fazla sunucu kullanacak. Atlanta, Dallas, Londra, Madrid ve Varşova'da bulunan bu yeni sunucular, Valorant'ın gecikmesini azaltmaya yardımcı olacak, böylece oyuncu deneyimi mümkün olduğunca harika olacak.

Eğer sizde oyunu oynamak istiyorsanız öncelikle minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini incelemenizi öneririz.