CPU-Z programına güncellenmiş 2.09 sürümü geldi.

CPU-Z programına güncellenmiş 2.09 sürümü geldi.

Genel olarak, güncelleme CPU-Z kullanımını genişletir ve kullanıcıların en yeni bilgisayar bileşenleri hakkında güncel bilgi almasını sağlar.

CPUID’in yeni CPU-Z sürümü birkaç önemli değişiklik ve iyileştirmeyi içeriyor:

  1. Intel Meteor Lake mobil işlemcilerinin desteği geliştirildi. Bu, kullanıcıların bu seri mobil işlemciler hakkında daha doğru ve detaylı bilgi edinmelerini sağlar.
  2. Intel Arrow Lake masaüstü işlemcilerinin ön destek eklenmiştir. Kullanıcılar, bu serinin gelecek işlemcilerinin özellikleri ve teknik özellikleri hakkında bilgi edinebileceklerdir.
  3. AMD Hawk Point ve Hawk Point 2 hibrit işlemcileri için Zen 4/Zen 4c çekirdek desteği eklenmiştir. Bu, kullanıcılara yeni nesil AMD işlemcileri hakkında detaylı bilgi alabilme imkanı sağlar.
  4. NVIDIA RTX 4070 SUPER grafik işlemci desteği eklenmiştir. Kullanıcılar artık bu grafik kartının özellikleri ve teknik bilgileri hakkında bilgi edinebileceklerdir.
  5. Dahili benchmark’ın yalnızca yüksek performanslı veya enerji verimli çekirdeklerde çalıştırılabilme özelliği eklenmiştir. Bu, kullanıcıların ihtiyaçlarına bağlı olarak belirli çekirdeklerde performans testini gerçekleştirebilmelerini sağlar.