Batman, “Superman: Miras” adlı gelecek filminde yer almayacak.

Batman, “Superman: Miras” adlı gelecek filminde yer almayacak.

Batman, söylediğine göre, DC Superman filminde “Superman: Miras” da görünmeyecek.

Hayranların Threads kanalındaki sorularını cevaplarken, Gunn, Batman’in “Superman: Miras” da görünmeyeceğini “çünkü senaryoda olmadığını” doğruladı.

Bu saçma doğrulama gibi görünebilir, ancak soru muhtemelen bu yılın başlarında ortaya çıkan, Ryan Gosling’in yaklaşan filmin Batman rolünü aldığı ve bununla ilgili tuhaf bir söylenti nedeniyle gelen bir soru idi. O zaman Gunn, bunun böyle olmadığını gösteren emojilerle cevap verdi, ancak o Batman’ın yeni “Superman” filminde görünebileceğini inkar etmedi ve bu nedenle soruların sürdüğü görünüyor.

Batman’ın yokluğuna rağmen, “Superman: Miras” ın oyuncu kadrosunun büyük bir kısmını zaten biliyoruz. David Corenswet çelik adamı oynayacak, Rachel Brosnahan Lois Lane rolünde, ve Nicholas Holt Lex Luthor’ü oynayacak. Eva Teschmacher ve Jimmy Olsen’ı sırasıyla Sara Sampaio ve Skyler Gisondo canlandıracak. Ayrıca son raporlara göre, filmde SuperGirl’ün de olacağını biliyoruz ve bu role Millie Alcock veya Meg Donnelly’nin getirilebileceği konuşuluyor.

“Superman: Miras” filmi 11 Temmuz 2025’te planlanmış ve James Gunn liderliğindeki yeni bir DCU’nun yeniden başlatılması ve başlangıcı olacak.