Battle Royale Oyunu H1Z1 Deathmatch Ekliyor

Battle Royale Oyunu H1Z1 Deathmatch Ekliyor

H1Z1 Deathmatch

H1Z1 Deathmatch

PlayStation 4’teki H1Z1: Battle Royale, bu ayın başından itibaren yeni, battle royale dışı modu ve çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleri ekliyor. 21 Şubat güncellemesinin teması “Beyond Royale” ve ölüm eşleşmeleri, sıralanan liderler, yeni bir Battle Pass ve daha fazlasını eklemek için ayarlandı.

Yeni oyun modu, FFA Deathmatch, 50 oyuncuyu anında yeniden doğuşlarla savaş alanına yerleştiriyor. Zamanlayıcı bitmeden 25 oyuncuyu öldüren ilk oyuncu kazanır. Yeni bir Eğitim Modu, dövüş modlarından herhangi birine girmeden önce yük ve silahlarınızı denemenize izin verir.

Battle royale modu yine de güncellemeden biraz faydalanacak. Yeni bir Battle Pass, 200 kozmetik ürüne sahip 100 ödül katmanı sunacak ve PlayStation Plus aboneleri bazı özel öğelerle ekstra bir ödül yolu alacak.

Ayrıca, battle royale modlarının her birindeki yeni sıralanan leeaderboardlarla ilerlemenizi takip edebileceksiniz. Her rütbe, Bronz moddan Master’a kadar altı kademede kategorize edilecektir. Daybreak, 3. sezonun katılım ödülleri, yeniden tasarlanan lobiler, rafine bir kullanıcı arayüzü ve tüm Battle Pass’ı açan oyunculara ekstra zorluklar içereceğini de belirtti.

Battle royale türü, bu ay Respawn’dan Apex Legends‘ın eklenmesiyle yeni bir rakip kazandı. Apex Legends; Fortnite, Black Ops 4‘ün battle royale modu ve H1Z1 gibi diğer popüler oyunların arasına katıldı. Daybreak, oyununun geçen yıl en çok indirilen ikinci F2P oyunu olduğunu belirtti.