Battlefield 2018 Hakkında Daha Fazla Detay Çıktı

Battlefield 2018 Hakkında Daha Fazla Detay Çıktı

Battlefield 2018

Battlefield 2018

Geçen hafta yapılan bir sızıntı sonrasında yeni Battlefield’in 2. Dünya Savaşı‘nda kurgulanacağını iddia eden yeni bir rapor, gelecek nişancıya ışık tutacak daha fazla ayrıntı getirdi. GamesBeat başlangıçta oyunun adını Battlefield V olarak sızdırdı ve şimdi oyun mücadelesi ve mekaniği hakkında daha fazla bilgi buldu.

Öncelikle web sitesi; Battlefield 5‘in tek oyunculu modunun, bir dizi kapsamlı mücadeleye paketlenmiş bir dizi farklı öykü içerdiğini iddia ediyor. Battlefield 1, savaş hakkında farklı perspektifler kazanmak için bir takım farklı kahramanları kontrol ettirme konusunda benzer bir sisteme sahipti ve bu DICE’nin görünüşte İkinci Dünya Savaşı‘yla tekrar yapmak istediği bir şey. GamesBeat, “Battlefield V” adının geçici olabileceğini ve bu oyun geliştirme aşamasında kullanıldığını belirtti.

Site, DICE’ın Battlefield V için bir işbirliği modunda çalıştığını söylemeye devam ediyor; bunun nasıl bir biçim alacağı ve bölünmüş ekranı destekleyip destekleyeceği henüz belli değil. GamesBeat, USGamer’den gelen daha önceki bir raporda oyunun yalnızca kozmetik ürünler içeren yağma kutularına sahip olacağını doğruluyor. Son olarak, oyuncuların artık Rainbow Six Siege‘e benzer şekilde sırt üstü eğilimli oldukları iddia edildi.

Kaynak: 1