Battlefield 2042, Serinin En Kötü Oyunu Seçildi

Battlefield 2042, Serinin En Kötü Oyunu Seçildi

DICE ile Criterion Games tarafından geliştirilen, Electronic Arts'ın yayıncılığını yaptığı  birinci şahıs nişancı video oyunu olan Battlefield 2042, içinde olduğumuz yıl oyun dünyasına giriş yaptı. Xbox X ve S Serisi, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve PC platformları için geliştirilen Battlefield 2042, yüksek çözünürlüklü grafikleri ile oyun severlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Değerlendirme puanı oyunun çıkışının ikinci gününde verildi ve bu oyunun oyuncular için pek iç açıcı olmadığı gözlere çarptı. İnceleme puanı geldi ve bir süre sonra tekrar başarısız olduğu söylenebilir. Oyun şu anda Metacritic'te ortalama 64-71 yoruma sahip. Bu skor onu serinin en kötüsü yapıyor.

Şimdi bu rakamların Battlefield 2042'nin PlayStation ve Xbox konsollarındaki performansını içermediğini belirtmekte fayda varken, EA'nın Origin platformu PC'de de bulunuyor. Ancak EA ve DICE'ın en yeni askeri temalı nişancı oyunu Steam'in en iyi 30 listesine zar zor girdiğine göre oyunun yine de vahim bir durumda olmadığı anlaşılmakta.