Battlefield 5 Battle Royale Modu Detayları – Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5 Battle Royale Modu Detayları – Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5 Firestorm

Giderek artan sayıda nişancılar gibi, Battlefield 5 kendi türünü kendi başına sunarak battle royale oyunlarının başarısından yararlanmak istiyor. EA ilk olarak bu yaz başlarında E3 sunumu sırasında oyunun battle royale modunu açıkladı, ancak o zamandan bu yana çok az şey öğrendik. Yayıncı, artık hayranlara Battlefield V‘e kapsamlı bir bakış sunan yeni bir fragman paylaştı ve gizemli battle royale modu hakkında ilk detayları içeriyor.

İzleyebileceğiniz yeni videoda da görüldüğü gibi, Battlefield 5 battle royale modu Firestorm olarak adlandırılacak. 100 oyuncuyu birbirine karşı karşılaştıran PUBG veya Fortnite‘dan farklı olarak, Firestorm dört kişilik 16 takıma ayrılan 64 oyuncudan oluşacak. Tipik bir battle royale oyunu gibidir. Amaç, harita üzerinde sürekli kapanmaya başlayan ateş çemberi içinde diğer takımlara karşı rakabet edip son kalan takım olmaktır. Ama geliştirici DICE, modun “Battlefield tarzı” olduğunu söyledi.

Video, bunun ötesinde çok daha fazla ayrıntıya girmedi. Ancak, Firestorm maçlarının “gelmiş geçmiş en büyük Battlefield haritası” na sahip olacağını ortaya koydu. Modda ayrıca “yıkılabilir binalar, silahlar ve araçlar” da bulunacak; video da çeşitli tipte tanklar da dahil olmak üzere bunlar kısa bir süre sergilendi.

Buna ek olarak video, oyuncuların “İkinci Dünya Savaşı’nın anlatılmamış hikayelerini deneyimlemelerine izin verecek” tek kişilik War Stories de dahil olmak üzere, Battlefield V’in diğer modları hakkında daha fazla ayrıntı sağlar. Ayrıca hayranlara, tüm Battlefield V oyuncuları için sunulacak bir dizi lansman sonrası içerik olan Tides of War’a bir göz atıyor. İlk bölüm “Avrupa’nın Düşüşü” olarak adlandırılıyor ve serbest bırakıldıktan kısa bir süre sonra kullanıma sunulacak.

Battlefield V, 20 Kasım’da PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun başlangıçta 19 Ekim’de yayınlanması planlanmıştı ancak kısa bir süre önce lansmandan önce onu daha da hassaslaştırmak için ertelenmişti. Oyuncular bu hafta Battlefield V’i deneme şansına sahip olacaklar. Açık beta, 6 Eylül’de başlayacak.