Battlefield 5 Day-One Güncellemesi PC ve Xbox One için Aktif

Battlefield 5 Day-One Güncellemesi PC ve Xbox One için Aktif

Battlefield 5 Day-One Güncellemesi

Battlefield 5 Day-One Güncellemesi

EA ve DICE, Battlefield 5 day-one güncellemesi için yama notları yayınladı. EA’nın abonelik hizmetleri veya özel bir sürüm yoluyla erken erişim kazanmış olan oyuncular için bu zaten var. Temel olarak bir dizi istikrar sorunu ve hata hedefleniyor.

Değişiklik günlüğü düzeltmeleri detaylandırır. Takım boyutlarının çok eşitsiz olabileceği bir sorunu giderir. Kopuklukları azaltmak için eşleştirme işleminde iyileştirmeler yapar ve diğerlerinin yanı sıra canlandırma işlevinin çalışmayı durdurmasını sağlayacak bir hatayı giderir. Özellikle, bu yama tarafından birkaç ayrı Airborne’daki sorun ele alındı, Letters’ı toplamanızı engelleyen War Stories ile birlikte.

Yamada ayrıca birkaç platforma özel not var. Xbox One’da, yama Instant-On işlevini kullandığınızda nasıl devam edeceğini geliştirir. PC’nizde ise, grafik kartınız destekliyorsa RTX‘i etkinleştirir. Stüdyo ayrıca, forumları veya Answers HQ aracılığıyla verebileceğiniz geri bildirimi de teşvik ediyor. Yam notlarına buradan göz atabilirsiniz.