Battlefield 5 “Firestorm” Battle Royale 2019’da Geliyor

Battlefield 5 “Firestorm” Battle Royale 2019’da Geliyor

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5 Firestorm

DICE, önümüzdeki aylarda Battlefield V için battle royale modunun geleceğini açıkladı. Resmi sitede yayınlanan bir yazı, lansman sonrası yol haritasını açıkladı ve “Firestorm” Battle Royale modunun Mart 2019’da geleceğini duyurdu.

Bölüm 1 (Overture) ve Bölüm 2’yi (Lightning Strikes) takip etmek için planlanan içeriğinin üçüncü bölümü olacak. Overture, tank odaklı Panzerstorm haritasını, The Last Tiger adlı yeni bir War Story ve yeni araç özelleştirme özelliklerini getirecek. Lansmanından yaklaşık iki hafta sonra geliyor. Ardından Ocak ve Mart ayları arasında Lightning Strikes, Combined Arms ve Squad Conquest’i ekleyecek.

Firestorm, dört kişilik takımlara bölünmüş 64 oyuncuya kadar destek verecek. Oyuncular silahlar için kapışıyor ve kalan son takım olmak için mücadele ediyorlar. İsmini maç boyunca kapanacak bir ateş çemberinden alıyor. DICE’den ziyade Criterion tarafından geliştiriliyor. Beta’nın bir parçası olmadığından dolayı, Firestorm hakkında hala fazla bir şey bilmiyoruz.

Battle royale modları son zamanlarda daha fazla oyuna ekleniyor. Battlefield‘ın baş rakibi Call of Duty: Black Ops 4, Blackout adlı kendi battle royale moduyla çıktı.