Battlefield 5 Güncellemesi Çıktı

Battlefield 5 Güncellemesi Çıktı

Battlefield 5 Güncelleme

Battlefield 5 Güncelleme

Battlefield 5‘in ikinci ücretsiz DLC genişlemesi artık mevcut. Geliştirici DICE, Bölüm 2‘nin ilk dalgasını yayınladı: PS4, Xbox One ve PC’deki Lightning Strikes içeriği, önümüzdeki birkaç hafta boyunca daha fazla içerikle yeni bir mod, silahlar ve oynanış düzeltmeleri getiriyor.

Bu haftanın ilavelerine, “daha sıkı ve daha yoğun bir Conquest versiyonu” olarak tanımlanan yeni bir mod olan Squad Conquest geliyor. Burada, sekiz takıma bölünmüş 16 oyuncunun her biri “daha fazla taktik düzen” içeren Arras, Rotterdam ve Hamada haritalarının daha küçük versiyonlarında savaşması gerekiyor. DICE’in açıkladığı gibi, “Squad Conquest’in arkasındaki temel inanç, stratejinin var olmasına izin vermek için sınırlı sayıda değişkendir. Üç harita düzeninde de yansıtılan oyuncu davranışını ve kalıplarını tahmin edebilmelisiniz.”

Ayrıca, geliştirici oyuna birkaç yeni silah ekledi: Zk-383 SMG (Medic sınıfı), Modele 1944 yarı otomatik tüfek (Saldırı sınıfı) ve M1922 MMG (Destek sınıfı). Bunların kilidini, Ocak ve Şubat aylarında Haftalık Zorluklar tamamlayarak açabilirsiniz. Yeni bir araç olan Tank Hunter (Tank Avcısı) da Bölüm 2’nin bir parçası olarak yolda.

Son olarak DICE, Time to Death ve Death Experience’taki geliştirmeleri içeren uzun bir oyun ayarları ve hata düzeltmeleri listesi uyguladı. Bu haftaki güncellemeyle ilgili tam yama notlarını Battlefield web sitesinde bulabilirsiniz.

Bölüm 2 gelirken yolda daha fazla içerik var. Gelecek ay, DICE kooperatif Combined Arms modunun yanı sıra yeni Grand Operation, Battle of Hannut’u tanıtacak. Bu arada Rush modunun sınırlı bir süre için geri döndüğü görülecek. Battlefield V‘in battle royale modu, Firestorm‘un, ayrıca Bölüm 3’ün bir parçası olarak Mart ayında gelmesi planlanıyor.