Battlefield 5 Güncellemesi Hataları Düzeltiyor

Battlefield 5 Güncellemesi Hataları Düzeltiyor

Battlefield 5 Güncellemesi

Battlefield 5 Güncellemesi

Bugün yeni bir Battlefield 5 güncellemesi başlatıldı ve önümüzdeki hafta daha büyük bir güncelleme geliyor. Bugünün güncellemesi, sunucu tarafındadır, bu da sizin tarafınızdan indirilmeyeceği anlamına gelir.

Bu güncelleme, takımların genel olarak oyuncu sayısına bağlı olarak daha iyi olmasını sağlayan değişiklikler ile birlikte bir takım genel kararlılık iyileştirmelerini de içermektedir. Ayrıca, sıralama şartı karşılandığında bile silahların kilitli kaldığı bir sorunu giderir. Battlefield‘in web sitesinde yayınlanan 26 Kasım güncellemesindeki değişikliklerin tam listesini görebilirsiniz.

Gelecekten bahsedecek olursak, geliştirici DICE, Battlefield 5‘in ilk Tides of War etkinliğinin lansmanının bir parçası olarak, önümüzdeki hafta 4 Aralık’ta daha büyük bir güncelleme yayınlayacak. DICE, Tides of War “her birkaç ayda bir yeni bir anlatıya evrimleşen bir yolculuk” olarak tanımlar.

Her bölüm, 2. Dünya Savaşı’nın belirli bir yönüne odaklanan “eşsiz oyun deneyimi” sunacak. Her bölümde yeni ve eşsiz askerler, görseller ve anlatı unsurları olacak. İlk Tides of War etkinliğine Overture denir. Ancak DICE henüz bu konuda fazla bir şey paylaşmadı, ama daha fazla ayrıntı yakında gelecektir.

26 Kasım Battlefield 5 Güncellemesi
– Sıralama şartı sağlanmış olsa bile silahların kilitli kaldığı bir konu düzeltildi.
– Bir sunucuya katılmaya çalışırken oyuncuların bağlantısının kesilmesiyle sonuçlanabilecek bir sorun düzeltildi.
– Daha önce tamamlanmış olan günlük görevler, oyuncu tekrar ayrı bir günde alırsa tekrar tamamlanabilir.
– Mermi başlangıcında takım dengesindeki gelişmeler. Takımlar artık daha büyük olmayan sayıda oyuncuya sahip olmamalıdır.
– Sunucu için birkaç kararlılık iyileştirmesi.