Battlefield 5 Sınırlı Bir Süre için Rush Modu Ekliyor

Battlefield 5 Sınırlı Bir Süre için Rush Modu Ekliyor

Battlefield 5 Rush Modu

Battlefield 5 Rush Modu

Battlefield 5‘in Lightning Strikes güncellemesi, Unstoppable Force‘un son etkinliği şimdi PS4, Xbox One ve PC’de yayında ve fanatik bir favori Battlefield modu: Rush‘ı geri getiriyor. Klasik oyun türü şimdi üç harita üzerinde oynanabilecek durumda ancak sınırlı bir süre için geçerli olacak.

Bugünden 20 Mart’a kadar oyuncular Twisted Steel, Narvik ve Devastation’da Rush moduna geçebilirler. Modda, haritanın sektörlerini kontrol etmek için 16 kişilik iki takım var; Saldırgan ekip, iki hedefe patlayıcı yerleştirmekle yükümlü, savunmacı takım bunun olmasını engellemek zorunda.

Unstoppable Force etkinliği, her biri birkaç farklı görevden oluşan iki Weekly Challenges getiriyor. Hepsini tamamlarsanız, Mosquito FB Mk VI ve Ju-88C uçaklarının kilidini açarsınız. İlk Weekly Challenge 7-14 Mart’ta, ikincisi 14-21 Mart’ta geçerli olacak. Görevleri hakkında daha fazla bilgiyi resmi Battlefield V web sitesinde buradan okuyabilirsiniz.

Rush moduna ek olarak, geliştirici DICE kısa süre önce tüm platformlarda Battlefield V için yeni bir yama çıkardı. Bu güncelleme, öncelikle oyundaki birkaç sorunu çözen ve diğer yaşam kalitesi iyileştirmeleri yapan oldukça küçük bir güncellemedir.