Battlefield 5 Yeni Airborne Çok Oyunculu Modu Ekliyor

Battlefield 5 Yeni Airborne Çok Oyunculu Modu Ekliyor

Battlefield 5 Airborne

Battlefield 5 Airborne

EA ve DICE, Battlefield 5‘e gelen yeni bir çok oyunculu moddan bahsediyorlar. “Airborne” modu, oyuncuların savaş alanına uçaktan paraşütle atlamasını sağlayacak, ama başka bir battle royale değil. Bunun yerine, bu mod nesnel tabanlı bir saldırı/savunma varyantıdır.

Detaylar sadece tweet ile duyurulduğu kadardır. “Savaş alanına paraşütle atlayacaksınız ve düşman topçusunu yok etmek için ekibinizle çalışacaksınız veya onları savunun ve yukarıdaki tehdidin ele alındığından emin olun.”

Paraşütçü bakış açısı, düşman giriş noktalarını daha önceden tahmin edilemez kılmayı amaçlamakta, bu da denenmiş ve gerçek bir oyun türüne bir marifet ekleyebilir. EA kısa bir süre önce Battlefield V hakkında bilgileri ortaya çıkarmaya başladı. Diğer duyurular arasında şirket, yağma kutuları olmadığını ve minimum PC gereksinimlerini yayınladığını doğruladı. PC, PS4 ve Xbox One için 13 Ekim’de yayınlanacak.

Los Angeles’taki E3’ten hemen önce gerçekleşen EA Play etkinliğinde bazı Airborne’ları görebiliyoruz. EA’nın basın toplantısı 9 Haziran Cumartesi günü saat 11:00’de başlayacak.