Battlefield 5’in 5v5 Modu İptal Edildi

Battlefield 5’in 5v5 Modu İptal Edildi

Battlefield 5’in 5v5 Modu Olmayacak

Battlefield 5'in 5v5 Modu Olmayacak

DICE’ın üst düzey yapımcısı Ryan McArthur’dan Battlefield 5’in durumu hakkında en son güncellemeleri içeren “ön mektup”, planlanan rekabetçi 5v5 modunun iptal edildiğini açıklıyor. McArthur, “Bu modu oluşturmamak zor bir karardı. Ancak hataları yok etme ve içerik hedeflerimize daha çabuk ulaşmamız bizim için hayati öneme sahiptir.” dedi.

Açıklama şu şekilde devam ediyor, “Ancak, Battlefield‘da rekabetçi bir oyun deneyimi geliştirmeye devam edeceğiz. Topluluğumuzda zaten rekabetçi bir sahne olduğunu biliyoruz ve bu toplulukları destekleyecek özellikler oluşturmaya yardımcı oluyoruz. Oyun tecrübelerini şekillendirmek için ellerinde bulunan araçları geliştirmelerine yardımcı olmak için oyuncularımızla daha yakından çalışmak istiyoruz. Bu şekilde, rekabetçi Battlefield 5 oyununun mevcut olduğu yerleri daha iyi destekleyebiliriz. Odaktaki bu değişim, oyuncularımızın seveceğini bildiğimiz yeni içerik sözümüzü daha iyi sunmamızı ve daha yoğun varolan modlarımızdan bazılarının tadını çıkarmanın yeni yollarını sunmamızı sağlıyor.”

Ayrıca, patch 4.42’te gelenlerden bahsediyor; “takılma sorunları, hitbox’larda görülen desyncs ve Commorose’a yapılan bazı değişiklikler” ve iki piyade haritasının yanı sıra maksimum rütbe de arttı. “Artık Rank 50’nin ötesine geçebilecek ve Rank 500’e yeni yolculuğunuzda XP kazanmaya başlayacaksınız.”

Ayrıca, bu ön mektupların bundan sonra aylık olacağı ve güncellemelerin genel olarak daha düzenli çıkacağı belirtildi.