Battlefield 5’in Battle Royale Modu Firestorm Açıklandı

Battlefield 5’in Battle Royale Modu Firestorm Açıklandı

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5 Firestorm

Battlefield 5‘in battle royale mücadelesi EA‘nın bu tür rakabetin içine gireceğini söylediğinden beri çok uzun zamandır bekleniyordu. Firestorm için yeni bir fragmanla Battlefield V‘in yeni şekline ilk bakışımızı nihayet yakaladık.

Video modda ilk resmi bakışımız olmasına rağmen, yakın bir zamanda başka bir video çevrimiçi oyuna girdi, oyun modlarından birkaçı ve genel olarak bir maç hazırlığı ortaya çıktı. Şimdi bu bilgilerin çoğunun doğru olduğunu biliyoruz. PUBG veya Fortnite ve diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi, Solo, Duos veya Squad’larda da oynayabilirsiniz. Her maç, bir uçaktan paraşütle atlayan oyuncularla başlayacak. Sonra hayatta kalmalarına yardımcı olacak silahları ve diğer eşyaları bulmak için çabalayacaklar. Mod 25 Mart’ta başlayacak.

EA daha önce Firestorm’un 64 oyuncuya kadar destek vereceğini söylemişti. Oyunun geri kalanından farklı olarak, mod DICE tarafından değil, Need for Speed serisinin arkasındaki stüdyo olan Criterion tarafından geliştirildi. Oyunun fragmanını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak izleyebilirsiniz.

Battlefield 5 Firestorm Fragman İzle