Battlefield 5’in Battle Royale Modu Lansmanı Büyük Başarı Elde Etti

Battlefield 5’in Battle Royale Modu Lansmanı Büyük Başarı Elde Etti

Battlefield 5 Firestorm Battle Royale

 Battlefield 5 Firestorm Battle Royale

Battlefield V‘in battle royale modu Firestorm, Mart ayında piyasaya sürüldü. EA yönetimi bugün bir kazanç açıklamasında bulundu, oyuncuları II. Dünya Savaşı nişancısına geri getirmek oldukça başarılıydı.

EA CFO Blake Jorgensen, 1 milyondan fazla insanın Firestorm yayınlanmasının ardından Battlefield V’e geri döndüğünü söyledi. Fortnite, PUBG ve Apex Legends gibi, Battlefield V’in Firestorm modu, Battlefield tarihindeki en büyük haritada ayarlanan son kalan oyuncu olma modudur. Serinin belirgin özellikleri ve araçları da Firestorm modunda sunulur.

EA CEO’su Andrew Wilson, Firestorm’un ilk haftasının “gelmiş geçmiş en büyük Battlefield canlı servis etkinliği” olduğunu söyledi. Firestorm lansmanı, oyunun aktif oyuncu rakamlarının, başlamadan önceki haftaya göre yaklaşık % 60 oranında artmasına yardımcı oldu.

Firestorm, DICE’nin yardımı ile Criterion tarafından geliştirilmiştir.

Geleceğe baktığımızda, Battlefield 5 yazdan başlayarak ve sonbaharda devam ederek en az iki tane daha “canlı servis güncellemesi” sunacak. Güncellemelerin her biri “hayranların yeni haritalar ve görevlerle aradıklarından daha fazlasını” ekleyecektir. Yeni içeriğin bir kısmı Haziran ayında EA Play’de gösterilecek.

Battlefield V Ekim 2018’de piyasaya sürüldü. İki ayda 7 milyondan fazla kopya sattı, ancak bu EA’nın beklentilerinin altındaydı. Wilson bugün kazanç açıklamasında, battle royale modu piyasaya sürüldüğünde kullanılabilir olsaydı, Battlefield V’in daha iyi performans göstermiş olabileceğini öne sürdü.