“Beetlejuice 2” filmde kahramanın geçmişi açıklanacak; Michael Keaton çekilmiş malzemeyi gördü ve tamamen büyülendi

“Beetlejuice 2” filmde kahramanın geçmişi açıklanacak; Michael Keaton çekilmiş malzemeyi gördü ve tamamen büyülendi

Oyuncu Michael Keaton, Jimmy Kimmel’a bir röportaj verdi ve yaklaşan Kın Hanım 2 (Beetlejuice Beetlejuice) hakkında bazı detayları paylaştı. Keaton’a göre, bazı çekilen materyalleri gördü ve onlardan çok etkilendi: Oyuncu, Jimmy Kimmel ve izleyicilere, filmın gerçekten harika olacağına söz verdi.

“Kın Hanım karakterini gerçekten çok seviyorum çünkü onun için ‘bu karakter böyle davranmazdı’ demek mümkün değil. Her şeye hazır, bu yüzden onu oynamak gerçekten harikaydı. Çok iyi olan ikinci kısımda, Tim Burton şöyle bir fikir buldu: filmde birçok kişiyi şaşırtacak bir geçmiş hikayesi gösterilecek.” – dedi oyuncu

Daha önce aktör, ikinci Kın Hanım filminin çekimlerinden önce Tim Burton ile anlaştıklarını ve filmin en az CGI efektlerine sahip olması gerektiğini belirtmişti – film elle yapılmış gibi hissettirmeliydi.

Filmin yönetmeni Tim Burton, aynı zamanda 1988 yapımı orijinal filmi de yönetti. Filmin oyuncuları arasında: Michael Keaton (Beetlejuice), Jenna Ortega (Astrid), Winona Ryder (Lydia), Willem Dafoe (öte dünya polisi), Monica Bellucci (Beetlejuice’un karısı), Catherine O’Hara (Delia) ve diğerleri yer alıyor. Film, bu yılın 6 Eylül’ünde vizyona girecek.