World of Warcraft 16. Yaşını Kutluyor ve Hediye Dağıtıyor

World of Warcraft 16. Yaşını Kutluyor ve Hediye Dağıtıyor

Blizzard Entertainment, World of Warcraft'ın 16. yıl dönümünü kutluyor. Her zamanki gibi, geliştiriciler Azeroth'u ziyaret eden herkes için cazip bir hediye hazırladı. En geç 22 Kasım'da giriş yapan oyuncular posta kutularında küçük bir hediye bulacaklar. Bu hediye özel bir para birimine sahip bir paket (zaman zaman ödüllere harcanacak Zaman Ödüllü Rozetler), kazanılan deneyim ve itibar için 1 saatlik bonus veren bir paket ve Stormwind veya Orgrimmar'da bir toplantı için çağrıda bulunan bir mektup. Her oyuncunun karakteri bu hediyeye sahip olabilir.

Mektup, iki tarihçi tarafından görevlendirilecek özel bir görevi üstlenmemizi sağlayacak: Ju'pa ve LLore. Günde iki kez WoW ile ilgili soruları cevaplamaya çalışabilir veya eski düşmanlarla yüzleşebiliriz. Her iki durumda da hatıra parası alacağız. Bu para birimi, geçici olarak World of Warcraft'a dönen bazı klasik bosslarla savaşmak için kullanılacak. Ayrıca iki yeni binek (her biri Horde ve Alliance için) almak için, biraz değiştirilmiş bir biçimde ve farklı bir isimle (Korrak's Revenge) de olsa, Alterac Vadisi'nde de bir görev üstlenebiliriz.

Kutlamanın bir başka etkisi ise Darkmoon Faire de 8 Kasım'a kadar geri dönüşü oldu. Diğer yerlere ise 22 Kasım'a kadar gidebilirsiniz. Kutlamanın ardından ise Shadowlands DLC'si nihayet başlayacak.