“Bevеrly Hills 4’teki Polis” R Derecesi Aldı

“Bevеrly Hills 4’teki Polis” R Derecesi Aldı

Film “Beverly Hills Cop 4” resmi olarak “argo, şiddet ve uyuşturucu kullanımı” içermesi nedeniyle R derecesini aldı. Orijinal üçlemenin hayranları için bu tür bir haber kesinlikle şaşırtıcı olmayacaktır. 1984 ile 1994 yılları arasında çıkan serinin ilk üç filminin aksiyon ve müstehcen mizah nedeniyle R derecesi aldığını hatırlatalım.

Axel Foley’i canlandıran Eddie Murphy her zaman cesaret ve uzlaşmazlıkla kendini göstermiştir, bu da muhtemelen yeni filmde de yansıyacaktır. R derecesi ayrıca, dördüncü filmde orijinal “Beverly Hills Cop”u büyük bir hit yapan yüksek oktanlı aksiyona bir dönüş olabileceğini gösterir. İlk filmde mizah heyecan verici çatışmalar ve kovalamalarla dengelendi ve “Beverly Hills Cop 4″te benzer bir deneyim uman hayranlar büyük ihtimalle rahat bir nefes alabilirler.

Akılsız Axel Foley rolünde Eddie Murphy, Billy Rosewood rolünde Judge Reinhold, Serjant John Taggart rolünde John Ashton, Jeffrey Friedman rolünde Paul Reiser ve Serge rolünde Bronson Pinchot bu kez rol alıyor. Tanıdık oyuncuların yanı sıra, filmde yeni yüzler de var. Joseph Gordon-Levitt, muhtemelen Axel’in yeni ortağı olacak dedektif Bobby Abbott’u oynuyor. Taylor Paige, Axel’in kızı Jane Sanders’ı canlandırıyor ve babasının izinden giderek avukat olmaya karar veriyor gibi görünüyor.

“Beverly Hills Cop 4” filminin prömiyeri Netflix’te 3 Temmuz’da yapılacak.