Bilim kurgu ve aksiyon bizi bekliyor mu? Santa Monica Stüdyosu’na Warhammer 40,000: Space Marine’in senaristi katıldı.

Bilim kurgu ve aksiyon bizi bekliyor mu? Santa Monica Stüdyosu’na Warhammer 40,000: Space Marine’in senaristi katıldı.

Santa Monica Studio’da geliştirilmekte olan yeni bir entelektüel mülkiyet hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor, ancak bazı yeni çalışanlar projenin ne olabileceğine dair genel bir fikir verdiler.

Özellikle, senarist ve Warhammer 40,000: Space Marine ve son Gears of War’ın anlatı yönetmeni olan Bonnie Jini Mah’ın işe alınması, Santa Monica’nın bilim kurgu oyunu üzerinde çalışabileceğini doğruladı.

Santa Monica Studio, özellikle son God of War ve God of War Ragnarok’un başarısı ile tanınıyor. 2018’deki God of War’ın oyun direktörü Cory Barlog, iddialara göre bilim kurgu bir ortamda yeni bir entelektüel mülkiyet üzerinde çalışıyor ve Mah’ın işe alınması bu iddiaları destekliyor.

Yeni oyunun birkaç yıldır geliştirilmekte olduğu tahmin ediliyor. Dedikodulara göre, Santa Monica, 2018’deki God of War’ın oluşturulmasından önce bile bu üzerinde çalışıyordu.

İlk resmi bilgilerin ne zaman geleceği zor söylenebilir, çünkü 2022’de Santa Monica, God of War Ragnarok’u yayınladı ve Valhalla DLC’sini de yakın zamanda yayınladı. Bununla birlikte, yeni IP’nin geliştirilmesi için ikinci bir ekip de dâhil olacak.