BioShock Yaratıcısı Ken Levine’ın Yeni Oyunu Judas Hakkında Uluslararası Medya Ön İncelemelerinden Detaylar

BioShock Yaratıcısı Ken Levine’ın Yeni Oyunu Judas Hakkında Uluslararası Medya Ön İncelemelerinden Detaylar

Ghost Story Games stüdyosu seçilmiş medya kuruluşlarını, IGN ve Jeff Kili gibi, 5-6 saat boyunca oyun oynamaya davet etti ve şimdi onlar oynadıkları şey hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. IGN’in raporuna göre oyun, “BioShock hayranları için tanıdık gelecek birinci şahıs nişancısı” olarak adlandırıldı.

Ana karakter – daha önce ölmüş ancak şimdi “yeniden doğmuş” bir kadın olan Judas, “şehir boyutunda bir uzay gemisi” olan “Mayflower” isimli gemide. Gemi, insanlığın son kalan temsilcilerini Dünya’dan Promia Centavra adlı yeni bir gezegene taşıyor. Judas, geminin üç lideri olan Tom, Nefertiti ve Hope ile etkileşime geçiyor ve oyuncunun hangi liderin yardımına ihtiyacı olduğuna karar vermesi gerekiyor, çünkü bir liderin yardımı diğerini üzebilir, Levina’nın “narratif Lego” olarak adlandırdığı yapıda.

Kili, x’teki videodan ilk izlenimlerini paylaşarak, oyunun hala bir şekilde BioShock oyununu hatırlattığını söyledi.

“Burada BioShock oyunundan beklenebilecek her şey var. Güç ellerde, hackleme var, inanılmaz sinematik anlar var, harika karakterler, zengin bir hikaye çizgisi. Ancak sahnelerin arkasında daha fazlası var ve bunu gerçekten bir treylerde açıklamak veya göstermek zor”.

Kili ayrıca oyunun “kayda değer şekilde tamamlanmadığını” belirtirken, yayınlanması için biraz daha zaman geçebileceğini tahmin ediyor. Ekim 2020’de, Levina’nın bir sonraki oyununun “daha geç üretim aşamasına” girdiği açıklanmıştı.