Bir içeriden, Ghost of Tsushima’nın PC sürümünün bugün duyurulacağını iddia eden, hesabını sildi

Bir içeriden, Ghost of Tsushima’nın PC sürümünün bugün duyurulacağını iddia eden, hesabını sildi

Bugün, Ghost of Tsushima’nın PC sürümüyle ilgili saga beklenmedik bir dönüm noktası yaşandı. Daha önce yaklaşan bir duyuru hakkında iddiada bulunan Haothors takma adlı kullanıcı, sosyal medya hesabını aniden sildi.

Nedenini tam olarak anlamak mümkün değil, ancak son birkaç saat içinde birkaç iddialı açıklamayla kendisinden söz ettirdi. Ona göre, Ghost of Tsushima 2’nin bu yıl duyurulması gerekiyor ve Sony’nin iddialara göre Helldivers 2 geliştiricilerini satın aldığı söyleniyor.

Ancak, Arrowhead Game Studios’un Genel Müdürü bu son iddiayı yalanladı. Bu yalanlama, muhtemelen bu bilgi kaynağına olan güveni ciddi şekilde sarsmıştır. Bu nedenle, muhtemelen olası olumsuz sonuçlardan kaçınmak için sosyal medya hesabını silmeye karar verdi

Ancak, her şey kaybedilmiş değil. Geçmişte, Blue Point’in satın alınmasıyla ilgili bilgiler de Sony’den resmi duyurudan birkaç ay önce ortaya çıkmıştı. O zaman stüdyonun genel müdürü de tüm söylentileri reddetti ve stüdyonun “tamamen bağımsız” kaldığını belirtti.

Ayrıca, bu kullanıcının Horizon Forbidden West’in PC sürümüyle ilgili yeni bilgilerin PlayStation Blog’da ortaya çıkacağını doğru bir şekilde tahmin ettiği de unutulmamalıdır

Bunların hepsi göz önüne alındığında, birçok hayran Sony veya Sucker Punch Productions’dan resmi haberleri beklemeye ve umudu kaybetmemeye devam ediyor.